Zefirra
Iskusan
- Poruka
- 6.123
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zelenooka85:pazi (o boze sto ce sad da me ispljuju)
svi bi vi i mi sa decom,ali da imaju iznad 14 god. i to je amin,neznam zasto se muskarci loze na 14god devojcice ali tako je , a neki idu i do 12 god
sto se tice zivotinja,ni na kraj pameti da bi spavala sa nekom... ali mi je eroticno da gledam npr. tigra kako se prikrada plenu i razdire ga svojim kandzama , kako mu se misici uvijaju dok trci...
ne da me bas pali ali ipak ima nesto u tome
zelenooka85:sto se tice zivotinja,ni na kraj pameti da bi spavala sa nekom... ali mi je eroticno da gledam npr. tigra kako se prikrada plenu i razdire ga svojim kandzama , kako mu se misici uvijaju dok trci...
ne da me bas pali ali ipak ima nesto u tome
Samantha Jouns:HAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ UMREEEEEEEEEEEEEEEEECUUUUUU MAJKE MI!!!!
AHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAA A AHA A A AAH AHAHAHAHAH
sinnke:Sta kenjas Samantha? Kokosh.
Samantha Jouns:Ajd ne pametuj mi, ajd sjashi,....
nije normalna zelja za seksom sa devojcicom od 15 godina, ako ti imas 37 i istovremeno si otac devojcice od 12 godina...zelenooka85:pa ti si starija...i zensko si pa te razumem
ali ako ja imam 19/20 a svidi mi se decko od 14 ja cu biti s njim iako je to pedofilija takodje ,a bogami i neke dosta starije zene ali ipak retko
ali muskarci su muskarci , a i nase devojcice od 5 razreda hoce da se nabijaju na stikle , i to je verujem normalna zelja ,al nije normalno kad im se pruzi mogucnost da je ostvare![]()
sinnke:Ko jasi. Tebe ko uzjasi mislim da dobije fobiju od ******. Idem s ove teme ionako je kokosinjac.
zelenooka85:
chika_doktor:jel i ti gotivis vuka bojovica?![]()