Da li postoji neshto, sto nikad ne bi ...

zelenooka85:
pazi (o boze sto ce sad da me ispljuju)
svi bi vi i mi sa decom,ali da imaju iznad 14 god. i to je amin,neznam zasto se muskarci loze na 14god devojcice ali tako je , a neki idu i do 12 god

sto se tice zivotinja,ni na kraj pameti da bi spavala sa nekom... ali mi je eroticno da gledam npr. tigra kako se prikrada plenu i razdire ga svojim kandzama , kako mu se misici uvijaju dok trci...
ne da me bas pali ali ipak ima nesto u tome

srecice, predajem u 11 odeljenja koja se sastoje od dece od 14 do 18 godina. prva generacija kojoj sam predavala je 86' godiste. i dan danas kad ih sretnem u gradu, drago mi je sto su sad tako veliki i lepi, uspesni u daljem skolovanju (manje ili vise..), ali ja ih i dalje dozivljavam kao slatku decicu...iako sam desetak godina starija od njih...e, sad za muskarce moram da kazem da si u pravu... mnogi bez stida komentarisu klinke po 20 godina mladje od sebe. cak i one tek usle u pubertet. :roll: sto se tice zivotinja, mislila sam na sex sa zivotinjama, a ne na animal planet :wink:

zelenooka85:
sto se tice zivotinja,ni na kraj pameti da bi spavala sa nekom... ali mi je eroticno da gledam npr. tigra kako se prikrada plenu i razdire ga svojim kandzama , kako mu se misici uvijaju dok trci...
ne da me bas pali ali ipak ima nesto u tome

HAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ UMREEEEEEEEEEEEEEEEECUUUUUU MAJKE MI!!!!
AHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAA A AHA A A AAH AHAHAHAHAH

pa ti si starija...i zensko si pa te razumem
ali ako ja imam 19/20 a svidi mi se decko od 14 ja cu biti s njim iako je to pedofilija takodje ,a bogami i neke dosta starije zene ali ipak retko

ali muskarci su muskarci , a i nase devojcice od 5 razreda hoce da se nabijaju na stikle , i to je verujem normalna zelja ,al nije normalno kad im se pruzi mogucnost da je ostvare :(

zelenooka85:
pa ti si starija...i zensko si pa te razumem
ali ako ja imam 19/20 a svidi mi se decko od 14 ja cu biti s njim iako je to pedofilija takodje ,a bogami i neke dosta starije zene ali ipak retko

ali muskarci su muskarci , a i nase devojcice od 5 razreda hoce da se nabijaju na stikle , i to je verujem normalna zelja ,al nije normalno kad im se pruzi mogucnost da je ostvare :(
nije normalna zelja za seksom sa devojcicom od 15 godina, ako ti imas 37 i istovremeno si otac devojcice od 12 godina... :evil: to je jedan od konkretnih primera koji bih ovom prilikom navela. s' obzirom na cinjenicu da u dobu puberteta i adolecencije (znaci u periodu od 12 do 20 godina) u fizickom i psihickom sazrevanju svaka godina vredi kao 5 godina u odraslom dobu, za decaka od 14 godina ti si prava teta. :wink: kad sam ja imala 14 godina likovi od svojih 19, 20 godina koji bi me ne daj Boze startovali, izgledali su mi kao matori perverznjaci... koliko god decaci ceznu za tetama, bas tako zrele tete im nisu od koristi. za mene si devojcica, za 14-ogodisnjaka :o :-(
da decko ima 20, a ti 25 savim druga stvar.... 8-)

Back