Da li postoje pozorišne predstave kojih se rado sećate, gledate više puta

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lada

Legenda
Poruka
52.167
Svako od nas, bilo da je profesionalac, amater ili ''samo'' ljubitelj kulture, mnogo puta do sada bio je u pozorištu. Naša pozorišna mreža prilično je razvijena , kao i tradicija glume, pa od najranijih dana , od obdaništa, preko osnovne i srednje škole, do zrelog doba, mi se često srećemo s pozorištem.
Pravi ljubitelj pozorišta s jednakom pažnjom gleda i početnike, ali i zrele amatere i profesionalce. Stoga mislim da je ovo pravo mesto da se podsetite onih predstava kojih se rado sećate ili koje su na vas ostavile dubok i trajan utisak.Slicno kao knjige kojima se vracamo...

Mislim da cu se uvek rado secati "Okamenjeni princa", "Kralj Ibi" Ljubiše Ristića, "Rastibuđalizovanih klebezabli" Teatra Levo , amaterskog pozorista.
Volela bih da se javite i napisete postoje li i u vama secanja a mozda i mene podsetite na jos neke.Eto dok pisem setim se Volela sam predstavu "Zapali me", obožavala "Plavu pticu"
Čudni su putevi sećanja ... ne pitaju za kvalitet

Pozorišna predstava koja je ostavila jak utisak na mene je filmska adaptacija francuske predstave Le Dieu du carnage Yasmine Reze.
Roman Polanski je napravio 2011 film Carnage (Pokolj) sa Jodie Foster, Kate Winslet, Christoph Waltz, and John C. Reilly. i gledao sam ga nekoliko puta što je za mene podvig jer izuzetno retko gledam ili čitam ponovo nešto što znam da jesam ranije bez obzira na to što sam možda sve zaboravio.

Back