Da li postoje muški i ženski poslovi?

Muški su: vojska, policija, vatrogastvo, zidarstvo, rudarstvu. Ženski su: frizerka, kozmetičarka, pedikirka, sobarica, prodavačica na kasi.
Ok to stoji.ima zena i u vojsci i policiji etc ali generalno jeste.
Ne potcenjujem zene uopste ima i fizički izuzetno jakih i izdržljivih ali sama genetika ih zeza.ono realno.
Uostalom otkad sam gledao onaj cirkus od olimpijade u francuskoj gde dozvolili trandjama da se takmiče sa zenama sve jasno.

Da li žena može biti policijac- može. Da li može izvršiti sve zadatke kao njen kolega koji ima ramena kao trokrilni ormar- ne može. Svojevremeno je bio viralan snimak iz Švedske gde jedan migrant na ulazu u njihov centar, dal naduvan dal lud , tuče tri policajke. Tek su ga muški policajci savladali.
Mislim da politička korektnost i nekakva lažna jednakost polova samo pravi štetu .

u današnje vrijeme takva podijela in general nije poželjna ali nekako gledano iz moga ugla ipak sam svjesna da sam žena i uživam u tome. Ne pada mi na pamet da mijenjam slavine, nosim namještaj, farbam zidove, nosim s pijace 10 tak i više kg nečega... jednostavno ne nije što možda ne bih mogla ako bi morala ali :nono2:
Zamisli samo sebe kako vozis kamiončinu 🤣🤣🤣 mada sve vise zena srecem po putu da voze kamion ali kad treba nesto uraditi oko njega tu su vec nemocne...guma teza od njih..nemaju sansu...a zamisli mene da radim u krojackoj radnji...pa ostao bi bez prstiju do pauze za topli obrok 🤣

Back