Milan Maksimović
Zainteresovan član
- Poruka
- 181
Da li postoje muški i ženski poslovi odnosno poslovi koje bolje rade muškarci i poslovi koje bolje rade žene? Ako postoje koji su i kako se dele?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmm daj neku tvoju ideju sta su muški a sta zenski poslovi.Da li postoje muški i ženski poslovi odnosno poslovi koje bolje rade muškarci i poslovi koje bolje rade žene? Ako postoje koji su i kako se dele?
Koji su to poslovi po tebi?Постоје физички захтевнији послови, које лакше обављају мушкарци, као и суптилнији, прецизнији које лакше обављају жене.
Muški su: vojska, policija, vatrogastvo, zidarstvo, rudarstvu. Ženski su: frizerka, kozmetičarka, pedikirka, sobarica, prodavačica na kasi.Hmm daj neku tvoju ideju sta su muški a sta zenski poslovi.
Све где је потребан физички напор, где се подижу велике тежине и слично је погодније да раде мушкарци.Koji su to poslovi po tebi?
Ok to stoji.ima zena i u vojsci i policiji etc ali generalno jeste.Muški su: vojska, policija, vatrogastvo, zidarstvo, rudarstvu. Ženski su: frizerka, kozmetičarka, pedikirka, sobarica, prodavačica na kasi.
Zamisli samo sebe kako vozis kamiončinuu današnje vrijeme takva podijela in general nije poželjna ali nekako gledano iz moga ugla ipak sam svjesna da sam žena i uživam u tome. Ne pada mi na pamet da mijenjam slavine, nosim namještaj, farbam zidove, nosim s pijace 10 tak i više kg nečega... jednostavno ne nije što možda ne bih mogla ako bi morala ali![]()
Pa tko ti to radi mesto tebeu današnje vrijeme takva podijela in general nije poželjna ali nekako gledano iz moga ugla ipak sam svjesna da sam žena i uživam u tome. Ne pada mi na pamet da mijenjam slavine, nosim namještaj, farbam zidove, nosim s pijace 10 tak i više kg nečega... jednostavno ne nije što možda ne bih mogla ako bi morala ali![]()
A uglavnom voze hladnjacu Ili kontejner...ceradu teskoZamisli samo sebe kako vozis kamiončinumada sve vise zena srecem po putu da voze kamion ali kad treba nesto uraditi oko njega tu su vec nemocne...guma teza od njih..nemaju sansu...a zamisli mene da radim u krojackoj radnji...pa ostao bi bez prstiju do pauze za topli obrok
![]()
platim majstora ili što već treba, a za veće kupovine imam dostavu kućiPa tko ti to radi mesto tebe
A momak laca li se on kakvoga poslaplatim majstora ili što već treba, a za veće kupovine imam dostavu kući![]()