Neca 94
Početnik
- Poruka
- 20
Zeleo bih da upoznam neke homoseksualce, imam neka pitanja koja mi nisu jasna !!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidim da si otvorio i temu na Poznanstvima, a o čemu bi ovde hteo da razgovaraš?? sa 14 godina...
tako sam jednog spasio da ne ide na ljs..došo na filozofiju...saću da vidim ša hoće neca, a možda se neko i javi..ko zna..
патак, дај неки статистички податак колико има лезбоса.
vidim da si otvorio i temu na Poznanstvima, a o čemu bi ovde hteo da razgovaraš?? sa 14 godina...
Zeleo bih da upoznam neke homoseksualce, imam neka pitanja koja mi nisu jasna !!!!
NIje mi jasno sta to videna muskarcima i kako muskarcu moze da se svidja muskarac !?!?!? Inace mislim da treba da se postuje svacije seksualno opredeljenje, ma koje ono bilo !!!
NIje mi jasno sta to videna muskarcima i kako muskarcu moze da se svidja muskarac !?!?!? Inace mislim da treba da se postuje svacije seksualno opredeljenje, ma koje ono bilo !!!
Neco, bezi od ovih forumskih vukova i vucica ima da te pojedu, dete, to ti je moj drugarski savet