Ти си дете комунизма, а не ја.
Ви сте нас стрељали, а не ми вас. Ви сте нама имовину одузимали, који смо стварали државу и друштво, а нисмо ми вама одузимали право на живот и право на имовину.
Боље ти је да ћутиш, што нам убацујете ДБ олош вас деришта комунизма !
У ПОКСу има дивних људи. Не знаш - ћути !
покс је удбашка титоистичка кухиња. ваш
руководећи кадар из покса је иначе љубавник проусташке гласноговорнице АНЕ ЛАЛИЋ која је на анти српском фестивалу ребелде у дуборнвику хистерисала како војводина није србија и да се залаже за цепање нације и прављење нове војвођанске.
ваш поксовац се са њом креше и то није случајно , из исте су кухиње, која ради све на штету сбрије.
само што та кухиња титоистичка има вас разне са разним улогама у датом моменту па је поред својих отворених црвених комуњара попут слобе имала и оне који су тобож постали преко ноћи монархисти попут драшковића који је псоел тога више пута доживео политичку ренесансу и преокрет као камелеон.
па тако и шешењ и радикали који васкрснуше у напрдњаке преко ноћи у ренесансу препорода...
ко вас не зна....
кад шљам из покса може да се јебава са удбашком проусташком гласноговорницом аном лалић све је јасно!
КАКО ЈЕ АНА ЛАЛИЋ ХЕГЕДИШ ОД ЕКСТРЕМНЕ ЛЕВИЧАРКЕ ПОСТАЛА ИНТИМНИ ПРИЈАТЕЉ МОНАРХИСТЕ
из исте кухиње!
ти као лакеј британских душмана си оно што србија не жели и што ће почистити говњивом мотком када буде чистила сав овај титоистичко удбашки кадар од којег је састављена сва позиција и опозиција.
видео је народ да тобож јучерашње комуњаре па тобож четници као драшковић па потом опет преокрет, је обична патка удбашке кухиње.
тај драшковић тобож ројалиста монархиста некада је већ 12 година у коалицији са вучићем и лепо се користи.
тако и покс . иста кухиња удбашка .
руководиоц покса са аном лалић - боже ти сачувај!
нарвано да се јебавају и друже кад су из исте кухиње , анти српске!