Da li pokloniti cvece muskarcu???

Da li pokloniti cvece muskarcu?Sta vi mislite o tome,da li muskarci vole cvece,bio sam pre neko vece na jednoj knjizevnoj veceri,gde su dame i gospoda autoru knjige poklanjali bukete cveca,meni je to bilo malo cudno,mozda sam ja staromodan ili vec sta...:dontunderstand:

Jednom mom muškarcu sam poklonila cveće.
U stvari... bio mu je rođendan pa sam preko teleflore poslala korpu cveća + vino neko... nisam mogla da mu odnesem lično, bila mu tu devojka :mrgreen:

I bilo mu je drago što je dobio cveće : )))

Sledeće godine sam za rođendan, iz teleflore ja dobila korpu s nekim belim cvećem... stigla mi u kancelariju, nije mogla na kućnu adresu zbog mog dečka : )))

Kul je cveće

Samo ga pažljivo treba birati - nisu muškarci cvećke, vole oni to : )))
Kada mi je, moj sad već žmu - javio da mi je kupio kupaći kostim - kao bio u izlogu na nekoj lutki i strašno ga je asocirao na mene... Na putu do njega, kupila sam mu palmu u saksiji...

Baš se smejao : )))

Buketić maslačaka ili ljubičica je isto ok, neće ga baciti sigurno : )))

Detelina... ne znam što se tolko lože na to - malo mašte + detelinčić : )))

Ruže nikako - to oni vole da poklanjaju kad hoće da ostave neki utisak - tipa vidi kako sam gotivan i ruže sam ti kupio.

... Kaktus - uz jedno kratko i jasno - Evo ti kaktus!

Ništa drugo im ja ne bi poklanjala od cveća... toliko samo : ))

... volem cveće...nemam ništa protiv da mi neko pokloni cveće..živo biće......volem i saksijsko i u žardinjeri...i u vazni...i u bokalu...baš volim kad izađem na terasu ..a ono sve cveće oko mene.....e blam....tamo gde radim...ima ispred neki travnjak i okolo cveće žooto i ljoobičasto....i ja jednom izašao da poošim...i kao aj zalijem boriće i travu i cveće...ima da krepaju po vrooćini...već se sooše..... zalijem ti ja sve...kad sootra izašla koleginica da pooši....i kaže...e baš je ovde lepo..a mogli su i pravo cveće da zasade...ebiga...blam....ja zalio plastičnjake... : (

Cveće muškarcu, nije uobičajeno. Možda može u nov poslovni prostor, ako mu treba nešto da ga oplemeni. Ali, u principu, saksijsko cveće znači i da smo nekome poklonili obavezu, jer ga treba negovati, zalivati.... Rezano cveće može, bolesniku, ili ako sigurno znamo da voli cveće (i koje), ili uz poklon, kao ukras. Ali samo cveće, samo osvedočenom ljubitelju cveća.

... volem cveće...nemam ništa protiv da mi neko pokloni cveće..živo biće......volem i saksijsko i u žardinjeri...i u vazni...i u bokalu...baš volim kad izađem na terasu ..a ono sve cveće oko mene.....e blam....tamo gde radim...ima ispred neki travnjak i okolo cveće žooto i ljoobičasto....i ja jednom izašao da poošim...i kao aj zalijem boriće i travu i cveće...ima da krepaju po vrooćini...već se sooše..... zalijem ti ja sve...kad sootra izašla koleginica da pooši....i kaže...e baš je ovde lepo..a mogli su i pravo cveće da zasade...ebiga...blam....ja zalio plastičnjake... : (

:hahaha: zezas... nisi provalio plasticnjake, a voles cvece :lol:

Jednom mom muškarcu sam poklonila cveće.
U stvari... bio mu je rođendan pa sam preko teleflore poslala korpu cveća + vino neko... nisam mogla da mu odnesem lično, bila mu tu devojka :mrgreen:

I bilo mu je drago što je dobio cveće : )))

Sledeće godine sam za rođendan, iz teleflore ja dobila korpu s nekim belim cvećem... stigla mi u kancelariju, nije mogla na kućnu adresu zbog mog dečka : )))

Kul je cveće

Kul je prica :lol:

Back