Da li podrzavate legalizaciju marihuane u rekreativne svrhe?

Da li podrzavate legalizaciju marihuane u rekreativne svrhe?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
А мислиш неко дете од 13 година има свест о којој ти причаш са својих скоро 50 година?
Јеси у кршној Лици имао прилику да пробаш хероин са 13 година, м?

Детету од 13 година не смеш продати ни цигарете ни алкохол али
скоро сваконоћно неко од те деце заглави на ургентном због алкохола.

Tupadžije postaju i oni koji preteruju sa šljivovicom.

- - - - - - - - - -

Niko te neće siliti da konzumiraš.

Ono što ja tražim je da me ne prave kriminalcem zato što hoću da legalizujem upotrebu i uzgoj za sopstvene potrebe i lišim dilere tržišta i zarade.

"Оћу и ја да јеббем Весну Змијанац Пауновићу" !!! :) Не може БРЕ ! Неко много паметнији од нас двојице је рекао да је то штетно по здравље и готово !

"Оћу и ја да јеббем Весну Змијанац Пауновићу" !!! :) Не може БРЕ ! Неко много паметнији од нас двојице је рекао да је то штетно по здравље и готово !

Može bre i to će da bude legalno vrlo uskoro.

Kolko sam ja tebe shvatio ti si više protiv rakije i duvana nego što bi imao protiv malko džema od kudelje?

Kolko sam ja tebe shvatio ti si više protiv rakije i duvana nego što bi imao protiv malko džema od kudelje?

Па у овој "Држави" ће бити и то. Као што ће бити и легализација педерских бракова и усвајања деце од истих. Све ће они нама наметнути. Мене марихуана асоцира на штроку и смрад неке хипи комуне и на којекакве мировне покрете. Помислим на њу и испред очију ми искочи слика голог Џона Ленона и Јоко Оно и припадне ми мука.

Па у овој "Држави" ће бити и то. Као што ће бити и легализација педерских бракова и усвајања деце од истих. Све ће они нама наметнути. Мене марихуана асоцира на штроку и смрад неке хипи комуне и на којекакве мировне покрете. Помислим на њу и испред очију ми искочи слика голог Џона Ленона и Јоко Оно и припадне ми мука.

Mani stereotipe plasirane od neprijatelja.
Probaj da pitaš starije ljude o koristi od gajenja kudelje i da ti pričaju kako je puno bilo fabrika kudeljara

Da se nalizemo ?

cQ7TaHD.jpg

Да се ти јавиш у војни одсек по пушку...
Доста дркања, нит шта иебеш нит шта радиш, бабо ти купио мотор да се возикаш...
Ево добићеш ауто јединицу

- - - - - - - - - -

Код дувана морамо да направимо разлику између мотаних листова и индустријског гмо прсканог
Код алкохола морамо да разликујемо домаћинску и метилушу
Код вутре нема шта да се очекује јер на нашем тржишту нуде само шит.

Иебеш ти вутру која те закуца, ко да си попио пола киле метил-шећеруше

- - - - - - - - - -

Е да!
Конзументи алкохола догурају и до десете деценије а нешто нисам видео вутраџију у четвртој...

- - - - - - - - - -

Не опстаје привреда захваљујући менаџерима, понуди, потражњи трт мрт
Америка опстаје на дрози и оружју

U Srbiji drogu koriste i deca od 12 godina

U Srbiji je, prema podacima policije, između 70 i 80 odsto mladih između 15 i 25 godina bilo u kontaktu sa nekom vrstom narkotika, a poslednjih godina granica se spustila na uzrast od 12 godina, objavili su organizatori tribine "Droga je smrt", koja će u petak biti održana u sali opštine Novi Beograd.

Internacionalna policijska organizacija, kao nosilac projekta "Živi život – droga ubija", zajedno sa Centrom za bezbednost, istrage i odbranu DBA, održaće tribinu "Droga je smrt" u petak, 21. decembra u 17 časova u Opštini Novi Beograd.

Naglašavajući da je problem narkomanije sve veći problem i u Srbiji, organizatori upozoravaju na podatke da postoje evidentirani uživaoci droge koji pohađaju šesti i sedmi razred osnovne škole.

Na tribini "Droga je smrt" biće reči o prepoznavanju simptoma korišćenja narkotika, razlozima i povodima koji mlade navode da probaju drogu, uz objašnjenjea i razgovore kako i šta je presudno da neko postane narkoman, saopštili su organizatori.

Да се ти јавиш у војни одсек по пушку...
Доста дркања, нит шта иебеш нит шта радиш, бабо ти купио мотор да се возикаш...
Ево добићеш ауто јединицу

- - - - - - - - - -

Код дувана морамо да направимо разлику између мотаних листова и индустријског гмо прсканог
Код алкохола морамо да разликујемо домаћинску и метилушу
Код вутре нема шта да се очекује јер на нашем тржишту нуде само шит.

Иебеш ти вутру која те закуца, ко да си попио пола киле метил-шећеруше

- - - - - - - - - -

Е да!
Конзументи алкохола догурају и до десете деценије а нешто нисам видео вутраџију у четвртој...

- - - - - - - - - -

Не опстаје привреда захваљујући менаџерима, понуди, потражњи трт мрт
Америка опстаје на дрози и оружју
Е да!
NIJE TACNO .

Back