Da li podrzavate legalizaciju marihuane u rekreativne svrhe?

Da li podrzavate legalizaciju marihuane u rekreativne svrhe?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Poruka
21.521
U Kanadi legalizovana, da vidimo sta kaze Krsta.

Ja sam apsolutno protiv!

Svi koji vam prosipaju price kako je marihuana priroda, biljka i slicno, oni vas lazu. Marihuana je jedna jako opasna droga!

Sta znaci to priroda? Pa i mak je biljka. Sta je onda i heroin priroda. Ili kokain, takodje.

Pobornici legalizacije cesto menjaju teze, kazu pa kako su legalne cigare i alkohol i to su otrovi. Da, duvan jeste otrov ali ti ne pomera mozak. Kazu alkohol je gori, pa zavisi za sta, za jetru na primer jeste sigurno, ali za glavu je neuporedivo stetnija marihuana. Par meseci ili ajde ako bas hocete godinu, godinu i po dana konstantnog uzimanja vutre ti unisti vise sivih celija nego 30 godina opijanja.

Naravno, sve je to individualno, ne radi trava isto svakog coveka. Ne purnjaju svi bas svaki dan, kapiram da postoji gomila ljudi koja dune jednom u nedelju ili mesec dana.

Ali ako spid, ekser, mdma, kokain, heroin i ostale droge prave odredjene promene u mozgu, a isto to radi i marihuana ne vidim onda po kom osnovu se ona izdvaja, zasto onda ona nije droga a ovo jesu droge?

Znaci ne budite licemerni, ako ste za legalizaciju marihuane, zasto se onda gadite hemije..

Postoje i prirodno spusteni ljudi kojima mozda ne odgovara vutra ali ih spid lepo radi.

Da se razumemo, ja sam licno protiv svake droge, ali nisam nesto cuo da ovi koji uzimaju amfetamin a zaobilaze vutru agresivno propagiraju kako spid treba legalizovati jer nije droga. Ili kokain, nebitno je..

Za pocetak toliko.

Redovno na selu konoplju palili, od iste kuce gradili. Posle vidjali vampire, vukodlake, dzinove po selima. :mrgreen:
I takvi ljudi pozivese i prodjose i po dva rata, a bejahu mnogo pametniji od ovih danasnjih sto samo kljukaju bromazepane i slicnu sintetiku i hemiju. A o pusacima i da ne pocinjem, posebna tema. Dve-tri pakle dnevno???
Ako sklonimo marihuanu sa dnevnog reda, kompanije koje prave cigarete su uveliko daleko vece i vise zlo u svetu.
Legalizacija marihuane bi unela povoljnost za regulaciju tih tokova, a kome marihuana treba ce uvek znati gde i kod koga moze da je nadje.
Misljenja sam da ljudi koji pate od nekih bolesti treba da sebi ucine zivot sto lepsim ili boljim, a da im se tu pomogne kako moze. Legalizacija marihuane ne znaci i da ce ista moci odmah da se kupuje na svakom cosku :lol:
A da li se legalizuje ili ne, nista ne bi promenilo na ulici gde ljudi i najvise dolaze u kontakt sa marihuanom. Imas ljude koji na NBG u zgradama ih najopustenije gaje. Imas klince koji preprodaju na ulici, u skoli itd.

Једина неизлечива болест зависности је глупост.

Изазива је вирус незнања, јер када се тај ђаво ували у нечији мозак зарази га до те мере да овај никада не провали како да га истера.

Znaci ne budite licemerni, ako ste za legalizaciju marihuane, zasto se onda gadite hemije.

Mrihuana kao lek potpuna sam za legelizaciju ........
to sto kazes za duvan i alkohol .nema veze za marihuanom
nevolim duvan ,mi pasivni pusaci nastradmo od dima ???
nepodnosim alkohol ,kazes nepumuti pamet ,nije istina ....a tek sto nevolim kad se zene opijaju ....
sve to je bolest
NISAM ZA DROGU I NEBI VOLELA DA SE NEKO BLIZAK MENI DROGIRA ,
otvorio si dobru temu .......

inace nepijem ni kafu

toliko za pocetak

Мени је трава у егалу са алкохолом. Океј је да се легализује.

Било би позитивних ствари у виду опорезивања куповине, једино што би вероватно имао више несрећа и инцидената.

Ал' Боже мој, то су радиле и радиће будале.

Једина неизлечива болест зависности је глупост.

Изазива је вирус незнања, јер када се тај ђаво ували у нечији мозак зарази га до те мере да овај никада не провали како да га истера.

Da li imas neki argument ili treba da ti verujemo na rec da si ti najbolji i najpametniji i da je sve sto kazes genijalno? :think:

Марихуана је изузетно опасна дрога која веома често изазива психозу, која се може завршити и шизофренијом. Такође погоршава депресију. За то је одговоран ТХЦ. Други састојак листа конопље, Канабидол, који се у малој количини ослобађа пушењем, има анксиолитичко (смирујуће) дејство, као и дејство против мучнине, и зато је погодан за лечење нпр. онколошких пацијената, али кад се ослободи од ТХЦ-а, који има лош утицај на психу.

Мора се рећи да се и друге опасне дроге (Никотин и Етанол) такође налазе у слободној продаји, па зашто не и широко распрострањена и већ полулегална марихуана.

Али ко конзумира, мора да зна шта конзумира.

U Kanadi legalizovana, da vidimo sta kaze Krsta.

Ja sam apsolutno protiv!

Svi koji vam prosipaju price kako je marihuana priroda, biljka i slicno, oni vas lazu. Marihuana je jedna jako opasna droga!

Sta znaci to priroda? Pa i mak je biljka. Sta je onda i heroin priroda. Ili kokain, takodje.

Pobornici legalizacije cesto menjaju teze, kazu pa kako su legalne cigare i alkohol i to su otrovi. Da, duvan jeste otrov ali ti ne pomera mozak. Kazu alkohol je gori, pa zavisi za sta, za jetru na primer jeste sigurno, ali za glavu je neuporedivo stetnija marihuana. Par meseci ili ajde ako bas hocete godinu, godinu i po dana konstantnog uzimanja vutre ti unisti vise sivih celija nego 30 godina opijanja.

Naravno, sve je to individualno, ne radi trava isto svakog coveka. Ne purnjaju svi bas svaki dan, kapiram da postoji gomila ljudi koja dune jednom u nedelju ili mesec dana.

Ali ako spid, ekser, mdma, kokain, heroin i ostale droge prave odredjene promene u mozgu, a isto to radi i marihuana ne vidim onda po kom osnovu se ona izdvaja, zasto onda ona nije droga a ovo jesu droge?

Znaci ne budite licemerni, ako ste za legalizaciju marihuane, zasto se onda gadite hemije..

Postoje i prirodno spusteni ljudi kojima mozda ne odgovara vutra ali ih spid lepo radi.

Da se razumemo, ja sam licno protiv svake droge, ali nisam nesto cuo da ovi koji uzimaju amfetamin a zaobilaze vutru agresivno propagiraju kako spid treba legalizovati jer nije droga. Ili kokain, nebitno je..

Za pocetak toliko.

Alkohol i cigarete su mnogo opasnije po zdravlje od marihuane,naucno dokazano.

Ја сам у суштини за легализацију.

Мало је заморно увек полазити од некаквих пигмеја самоконтроле и њихових интереса - "а шта ако неко постане алкохоличар, не ваља се то, треба забранити алкохолне напитке или макар дићи акцизе".

Можда је лаички аргумент али ја увек кажем, не знам да је неко надуван убио, силовао или починио неки други тежак злочин. Али зато редовно слушам како су то урадили пијани људи. Ваљда је јачи аргумент негативног деловања на средину од аргумента наношења штете самом себи?

Можда је лаички аргумент али ја увек кажем, не знам да је неко надуван убио, силовао или починио неки други тежак злочин. Али зато редовно слушам како су то урадили пијани људи. Ваљда је јачи аргумент негативног деловања на средину од аргумента наношења штете самом себи?

То стоји, ал' наварен и пијан лик може бити јако ризичан.

Ако ништа, наварени праве скоро идентичан проблем као пијанице у саобраћају.

Hoćeš da kažeš da Sotir nije navaren otvorio ovu temu...Samo se našljokao viljamovke...

То стоји, ал' наварен и пијан лик може бити јако ризичан.

Ако ништа, наварени праве скоро идентичан проблем као пијанице у саобраћају.

Наварен и пијан истовремено би требао да је само за спавање где год падне, након што се претходно исповраћао. То је ужасна комбинација.

А што се вожње тиче, то нисам сигуран али колико ми је познато, трава не утиче тако драстично на возачке способности као алкохол.. или не?

Zasto zovete drogiranje REKREATIVNE SVRHE?

Kakva je to rekreacija? Ja kad pijem pivo kazem brate idem da pijem. A ne idem na rekreaciju

WHAT THE FUK?

Rekreacija,rekreacija...

maxresdefault.jpg

Наварен и пијан истовремено би требао да је само за спавање где год падне, након што се претходно исповраћао. То је ужасна комбинација.

А што се вожње тиче, то нисам сигуран али колико ми је познато, трава не утиче тако драстично на возачке способности као алкохол.. или не?

Зависи од човека до човека, неко не реагује тако када је пијан и наварен, неко да.

Наркотик је наркотик. Ако нема исти, онда приближан ефекат.

Опушта те = вишак самопоуздања током вожње = могућа фаталност.

Ja jos kad idem da pijem kazem IDEM DA SE NALIZEM.

Sta ima da tepam kad idem da pijem alkohol? Cuj rekreacija.... Ovi drogerasi poceli da izvrcu kao i ****** i lezbejke...

- - - - - - - - - -

Зависи од човека до човека, неко не реагује тако када је пијан и наварен, неко да.

Наркотик је наркотик. Ако нема исти, онда приближан ефекат.

Опушта те = вишак самопоуздања током вожње = могућа фаталност.

Da li si ikada doziveo da te saobrcajna kontrolise na prisustvo droge u krvi ? Ili da li znas licno nekoga koga su kontrolisali za to?

Da li si ikada doziveo da te saobrcajna kontrolise na prisustvo droge u krvi ? Ili da li znas licno nekoga koga su kontrolisali za to?

Не говорим ја о казнама, то би држави био још један плус :mrgreen:

Говорим о појединцу који би могао изложити себе и друге возаче опасности.

А када се изгуби глава, џабе ти све контроле.

Back