..DA LI POCI ZA MOMKOM..STUDIRATI GDJE ON STUDIRA..u manji grad u grad sa manjim mogu

..pa iz istog smo grada..i vec 2 god se borimo sa daljinom..uspjesno jer se bas volimo..

...eto kako moze...razumem da vam se smucilo...to prica covek koji je UVEK imao veze na daljinu i znam kako mucno moze da bude...sta je za tebe najbolje i tvoju buducnost? ...nevezano za njega...ne uzimaj ga u obzir...samo se zapitaj gde ja sebe vidim za 5 godina...

.radi se o tome sto mi momak vec studira..druga god a ja ove god treba da upisem fax...on kaze da nam nema buducnosti ako upisem u nekom drugom gradu.pa me interesuje vase misljenje..ipak to je manji grad u odnosu na ns ili bg..gdje imam priliku da odem.kakav ce moj zivot da bude.??..molim vas posavjetujte me..hvala unaprijed!!!

Raskini....dupe ti zinulo za veci grad,bolje to nego da mu posle testerises vijuge....
A on te dovoljno dobro poznaje kad ti je rekao ovo zeleno....
Kad znas sta imas, onda te boli uvo za ovo gde imas prilike da odes...
Sam, imas prilike da obidjes ceo svet i kad ga obidjes obicno su se svi negde skrasili, pa ces i ti...

..pa iz istog smo grada..i vec 2 god se borimo sa daljinom..uspjesno jer se bas volimo..

Наставите да се борите с даљином....

А је л' ти не смета што он вашу везу условљава стварима са којима се не слажеш и које ти не иду у прилог? :neutral:

Pre godinu dana sam bila u isotj situaciji, ali nisam razmisljala da li da odem tamo gde on studira samo zbog njega, vec i zbog samog fakulteta. Posto smo u vezi na daljinu, to nam je bila sjajna prilika da stalno budemo nerazdvojni sto smo godinama prizeljkivali, ali morala sam da budem fer prema roditeljima i odabrem taj put prvenstveno zbog sebe (tamo je fax bolji, diploma se vise priznaje, kolektiv strozi, studije ozbiljnije itd, itd....).

Ti biras, ali to je divno. Glasam za i samo napred, ali imaj na umu da ti od toga mnogo zavisi i nemoj svoje odluke da podrejujes (samo) njemu.

Back