- Poruka
- 39
Pisite o svojim ocekivanjima,ponudama,i svemu vezano za odmor na nekoj od planina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jelenu bi mogli u znak izvinjenja da posaljemo na neko putovanjekhm,khm....samo bez reklamiranja molim
![]()
Jelenu bi mogli u znak izvinjenja da posaljemo na neko putovanje![]()
Pa Bugarska je svakako vecini nasih ljudi izbor za zimovanje zbog najpovoljnijih cena aranzmana,a i sve bolje uredjenosti![]()
Pa prema nekim najavama hotela sa kojima mi saradjujemo,doduse nezvanicno,ove godine bi trebalo situacija da bude daleko boljaOdnos cena i usluge je na sasvim pristojnom nivou
jedino kad bi resili onu gondolu da se ne ceka previse na nju
prosle godine su ljudi cekali po sat i po da se izvuku na staze...![]()
Pa prema nekim najavama hotela sa kojima mi saradjujemo,doduse nezvanicno,ove godine bi trebalo situacija da bude daleko bolja
Pa onda cemo za tebe naci neki od prelepih hotela u Svajcarskoj,verujemo da ce ti se svideti uslovi... malo je skuplje ali uzivaces,pa kad se vratis da nam ispricas kako je biloNema sanse dok ne postave jos jednu gondolu...a to se ove godine nece dogoditi,nazalost![]()
Ja sam sebi vec nasla smestaj u Austriji...Svajcarska mi je preskupaPa onda cemo za tebe naci neki od prelepih hotela u Svajcarskoj,verujemo da ce ti se svideti uslovi... malo je skuplje ali uzivaces,pa kad se vratis da nam ispricas kako je bilo![]()
Austrija je odlican izbor.A sto se Banskog tice pogledaj nasu ponudu ima dosta zanimljivostiJa sam sebi vec nasla smestaj u Austriji...Svajcarska mi je preskupa
A u Bansko cu sredinom februara...samo jos ne znam gde![]()
Austrija je odlican izbor.A sto se Banskog tice pogledaj nasu ponudu ima dosta zanimljivosti
Ma ok..link je bio upucen tebi..ti si pogledala..to je bitnoNemojte mi zameriti sto sam obrisala link ka agenciji...ovde nije dozvoljeno reklamiranje
![]()
Ma ok..link je bio upucen tebi..ti si pogledala..to je bitno![]()
Jedno lose iskustvo ne treba da te obeshrabri "He who dares wins"Hvala..
Mada ja smestaj rezervisem direktno preko hotela...ili preko booking.com
Imala sam davno jako lose iskustvo sa nasim agencijama..a ko se jednom opece..![]()
Jedno lose iskustvo ne treba da te obeshrabri "He who dares wins"![]()
Sve ima svoje prednosti..ali i mane tako da pazi sta radisMa nema sanse...ja volim "sam svoj majstor" varijante...em su jeftinije,em mogu da pomeram dane odlaska i polaska kako meni odgovara![]()
Sve ima svoje prednosti..ali i mane tako da pazi sta radis![]()
Auuu koliko snegaU beranenidje kao tamo evo bakica moja:
![]()
Znaci snega ne hvali...
Drugu polovinu obidji sa najboljima tj nama pa uporedi sta je boljePa ja tako poslednjih dvadeset godina...pola sveta sam obisla![]()