Da li penis može da se polomi?

Da li volite sex bez ili sa kondomom?

• Sa

• Bez

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Verovatno da moze da se slomi ali ja bas nisam siguran da bih voleo da upoznam one koje su upoznate u te tehnike. :lol:

Verovatno da se desava jednom u zilijardu slucajeva tako da je glupo razmisljati o tome. Riba treba biti zesci sadista za tako nesto...

I prica o sexu treba da asocira na nesto lepo a ne na ruzno...

ma šta nagađate?
ja se DOBRO sećam, kada sam jednom ,sa drugaricom iz radoznalosti, imale oralni sex, sa našim drugom iz razreda.....
i onda smo mi svašta radili, ali ajd nije to tema...
u naletu strasti, i želji da budem bolja od drugarice ja sam ga tako stisla, što rukom što zubima, da sam mu ga iščašila.....
čaršija priča da se nikada nije zalečio
ops.gif

samo čitajte bravo,odličan časopis za mlade i one koji se tako osećaju...

pajamaca:
ma šta nagađate?
ja se DOBRO sećam, kada sam jednom ,sa drugaricom iz radoznalosti, imale oralni sex, sa našim drugom iz razreda.....
i onda smo mi svašta radili, ali ajd nije to tema...
u naletu strasti, i želji da budem bolja od drugarice ja sam ga tako stisla, što rukom što zubima, da sam mu ga iščašila.....
čaršija priča da se nikada nije zalečio
ops.gif

samo čitajte bravo,odličan časopis za mlade i one koji se tako osećaju...
jao maco bas bi bilo lepo da nam na zk pricas malo o tom iskustvu
ako hoces mogu i temu da otvorim;)

Moze, to je medicinski potvrdjeno, povredi se tkivo i penis se deformise, mora se odmah u hitnu jer sam cuo da jako boli - nedao bog nikome. Mislim da sam procitao da je jedino moguce u pozi riba(narocito krupnija) odozgo i kao onima sa malim kada ispadne iz vagine ili tako nesto, ona ga sedanjem moze povrediti...
5 minuta sam se smejao kada sam video temu, setio sam se epizode Homicide ( odeljenje za ubistva) u kojoj je detektiv Dejvid Manc uvrnuo djokicu :!: sa onom punijom konobaricom i morao u hitnu, oni ga zezali, ali kao i posle mogao , samo mu doktori valjda zabranili 6 meseci :twisted: tako nesto...

Back