Da li pas može da izvuče negativnu energiju i bolest iz čoveka?

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Holy1

Ističe se
Poruka
2.670
Dobar dan.

Ne znam zašto me toliko dugo drži ta misao i takav osećaj da vas pas , kojeg ste lepo odgajali i brinuli o njemu i koji vas voli, moze da oseti vase raspolozenje naprimer.
Recimo dodjete tuzni ili depresivni, rasplakani - pas to oseti. Isto tako sta mislite, da li pas recimo oseti kada ste bolesni? Recimo kada imate temperaturu i osecate se malaksavo, da li vas pas moze to da oseti i da vam "pomogne" da se te temperature malo oslobodite, da kažem to ovako malo čudno "da vas izleči".

Da, pas moze to da oseti
Ali ne moze fizicki da te izleci, a rekla bih psihicki moze samo malo da pomogne

Koliko sam razumela citajuci neke clanke, psi zbog svog izrazenog njuha mogu da osete jone u vazduhu, jer ih kao ljudi proizvode
I onda osecaju i osecanja ljudi, kao i kada su bolesni

Na primer imas pse koji se obucavaju da osete osobu koja je obolela od raka
Onjuse je i onda legnu i prekrste noge, cini mi se
Ali naravno i druge bolesti mogu da osete

Rekla bih da i macke kao i druge zivotinje mogu da osete to

Ps: psi prepoznaju grimase koje ljudi prave
Uzmi nasmej se pred kucetom, on ima da krene da mase repom i onda se odjednom namrsti, zastace odmah, iki se napravi da places

Dobar dan.

Ne znam zašto me toliko dugo drži ta misao i takav osećaj da vas pas , kojeg ste lepo odgajali i brinuli o njemu i koji vas voli, moze da oseti vase raspolozenje naprimer.
Recimo dodjete tuzni ili depresivni, rasplakani - pas to oseti. Isto tako sta mislite, da li pas recimo oseti kada ste bolesni? Recimo kada imate temperaturu i osecate se malaksavo, da li vas pas moze to da oseti i da vam "pomogne" da se te temperature malo oslobodite, da kažem to ovako malo čudno "da vas izleči".
Može.
Oseti i zna kako se osećate .
.Naravno , ne zna šta vam je , ali oseća da nešto nije u redu .
Psi su vrlo dobra terapija , meni su mnogo pomogli ,i dan danas mi mnogo znače ..
Mogu da kažem , koliko god to nekome glupo zvučalo -psi su lekoviti.

ako lupetam mislim da će to pre mačka, pas nekako prima sredinu, možda ako je sredina nervozna i on bude. a mačke su cool
(lupetam : ) )
tj ako je sredina s negativom mačka se pre ogradi možda. ali životinje su žive, možda treba i biljke razmatrati

mislim da neće da funkcioniše da uzmeš ljubimca za terapiju, tamo gde su psi terapeuti to im je posao. nego imaš ga pa šta ispadne

ako lupetam mislim da će to pre mačka, pas nekako prima sredinu, možda ako je sredina nervozna i on bude. a mačke su cool
(lupetam : ) )
tj ako je sredina s negativom mačka se pre ogradi možda. ali životinje su žive, možda treba i biljke razmatrati

mislim da neće da funkcioniše da uzmeš ljubimca za terapiju, tamo gde su psi terapeuti to im je posao. nego imaš ga pa šta ispadne
Ma , ok su i mačke..Kućni ljubimci i životinje ...sve je to terapija...
No , ja sam za pse zato što ih ludački volim.

Tko ima macku, zivot mu je dug i blagoslovljen.

siberian-cats-kittens-1.jpg

...sve napisano ima smisla ali nagadjanjem...i psi i macke su ucinkovite, tako da kazem, onoliko koliko od njih ocekujemo i zasluzimo mozda malo i vise jer to o negativnim i pozitivnim energijama i susjecanjima tj . oponasenjem facijalnih misica na osnovu gena _ogledala dolazi do rezultata ako ucimo od upucenih kad smo uradili sta smo mogli kao neobuceni...biljke , prema Hiraj_g, imaju svoju inteligenciju koja sigurno postoji ali nije 'jos na redu'...sjetimo se Kilijan fotografija ...kada bastovan prilazi biljci sa makazama ona oslobadja fras_svjetlosne talase...

Bilo koja životinja može da "izvuče negativnu energiju"...
To nije ništa neobično ni čudno,ni nadprirodno.Druženje sa životinjama posebno tim koje se tradicionalno računaju kao ljubimci kao što su psi i mačke...a i nekim koje to tradicionalno nisu kao što su konji jednostavno tako utiče na našu psihu da nas to opušta,popravlja nam raspoloženje jer su to životinje koje toliko duge žive uz ljude kao vrste da mogu da na neki intuistivan način razumeju osećanja i to nas nekako oslobađa...
Da leče ne mogu bukvalno ali mogu da nekom daju osećaj da će biti bolje i da mu pshički olakšaju proces lečenja što mnogo znači.

Dobar dan.

Tačno .Sve to može i mačka.U mom slučaju mace su lekovite.

E, a znaš kako komarci osećaju mmij ...
Tačno znaju kad su mi obe ruke zauzete i napadaju na lice !
Ili zuje oko uveta, zuje ko nemačke Štuke onomad, dok seju smrt ...

hehe moguće
skoro sam čitala kako su bubašvabe superiorne, neka od firmi za dezinsekciju. a bubašvaba je sva izdržljiva ali ne voli da je usamljena, treba joj društvo drugih bubašvaba

Back