- Poruka
- 51.813
top sex ikada koji ste imali sa kim i gde i kada?
... jasta da pamtim sve detalje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
top sex ikada koji ste imali sa kim i gde i kada?
ohoh pa bilo ih je sa zhmu sa pochela i sa njim tju zavrshim
nebi u detalje i sama sekad se sjetim
sad smo dosta mirnijishto uopshte nije strashno
jel makar u ovom veku bio neki dobar sexic![]()
imashli ti shta retji na temu !? nemash!?E samo ruzna kase otvorila i odgovorila na temu
uopshte nisamMnogo je bezobrazna mora lock
У први мах сам разумела да ти је са неком ружном био најбољи секс, да се она потпуно отворила и препустилаE samo ruzna kase otvorila i odgovorila na temu
У први мах сам разумела да ти је са неком ружном био најбољи секс, да се она потпуно отворила и препустила![]()
Sa ruznom ko lopov i njenim temama je sve bolje od sexaУ први мах сам разумела да ти је са неком ружном био најбољи секс, да се она потпуно отворила и препустила![]()
Možda zvuči turbo bezveze... meni je prvi s. ex bio najbolji!top sex ikada koji ste imali sa kim i gde i kada?
Sto bi bilo bezveze.Možda zvuči turbo bezveze... meni je prvi s. ex bio najbolji!
Na faksu-u, druga godina, u mojoj gajbi, sa istim čovekom sa kojim sam i sada.
el bas na nuluJok, erejzovala sam memoriju.
Pa koji ce mi rac?el bas na nulu![]()
pa ono bilo lepo sad se prepricavaPa koji ce mi rac?
M jok.pa ono bilo lepo sad se prepricava![]()
То је баш лепо.Možda zvuči turbo bezveze... meni je prvi s. ex bio najbolji!
Na faksu-u, druga godina, u mojoj gajbi, sa istim čovekom sa kojim sam i sada.
nema šanse, mi muškarci smo paščad, uvek se pitamo kako bi bilo sa nekom drugom.То је баш лепо.
Испада срамота имати једног партнера. Свашта.
Сви бисмо ми били са првим и јединим да смо одмах нашли правог.
А верност је тааако сексиnema šanse, mi muškarci smo paščad, uvek se pitamo kako bi bilo sa nekom drugom.
Treba nam veliki uzorak kako bi mogli da uporedimo i kažemo - sa ovom je najbolje.
Samo što ovo što pišem nema veze sa ljubavlju, nego samo sa sexom.
Kad je ljubav u pitanju, u stanju smo da se zatelebesamo jednom pa do kraja života. To nam ne smeta da s vremena na vreme kresnemo nešto sa strane, čisto da nas želja mine, da proverimo da li smo još u formi, ili za opkladu...