ДА ЛИ ОВАКО ПОЧИЊЕ РАТ ???

pa ja to reko danas basari i on nazdravio sa votkom al gnevno... al' posle mu rekoh da mi dobar drugar duh koji ga naduvao u ninu onako shkolski pa mu pripalo malo muka... ambasadori su mito chudna sorta ljudi... dva dana dovoljno da budu na toj funkciji pa umisle da su bogovi. samo ne padaju na teme vec na dupe kad zglajzaju....

Басара... етилисан лик... алкохол му је потпуно оштетио мозак... нека седи и нека пише ако има још било шта друго да саопшти у писаној форми осим пљувачине по Коштуници који је морао пропалицу да смени...

п.с. Лепо је бити амбасадор, није да није... а тај сељак се мЛого опустио па почео да засерава на сваком кораку...

Басара... етилисан лик... алкохол му је потпуно оштетио мозак... нека седи и нека пише ако има још било шта друго да саопшти у писаној форми осим пљувачине по Коштуници који је морао пропалицу да смени...

п.с. Лепо је бити амбасадор, није да није... а тај сељак се мЛого опустио па почео да засерава на сваком кораку...

pa sad jeste sve to ne mogu da kazem ali tu i tamo ima malo lucidnosti kad se apstraktno zaebava.. za razliku od garagamela koji je olicenje pokvarenjastva i koristoljublja... pitaj obrenovcane ako meni ne verujes...

Басара... етилисан лик... алкохол му је потпуно оштетио мозак... нека седи и нека пише ако има још било шта друго да саопшти у писаној форми осим пљувачине по Коштуници који је морао пропалицу да смени...п.с. Лепо је бити амбасадор, није да није... а тај сељак се мЛого опустио па почео да засерава на сваком кораку...

Ja sam se stidela umesto njega, svaki put kada pijan baulja oko 14 haova kod pekare u Vojvode Stepe...sramota...Ambasador, hebote...:roll::mad:

И опет питам ДА ЛИ ОВАКО ПОЧИЊЕ РАТ:

EU I NATO PREUZEĆE KONTROLU NAD CELIM KOSOVOM

SVET I MI - Ponedeljak, Februar 25, 2008 14:01

Evropska unija i NATO će preuzeti kontrolu nad celim Kosovom, izjavili su, posle razgovora u Briselu, visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Havijer Solana i generalni sekretar NATO-a Jap de Hop Shefer.

Odgovarajući na pitanje novinara da li je zabrinut mogućnošću podele Kosova, Solana je odgovorio odrečno.

'U principu, nismo zabrinuti. Tamo je za sada UNMIK i on trenutno ima odgovornost. Mi počinjemo s razmeštanjem, a naša misija, o kojoj su članice EU postigle dogovor, preuzeće celu teritoriju Kosova', izjavio je Solana, dodajući da je povlačenje predstavnika misije EU sa severa samo privremeno.

Jap de Hop Shefer se složio sa Solanom, ističući da se stav NATO-a poklapa sa stavom EU i da će Kfor biti raspoređen na celoj teritoriji Kosova.

On je dodao da je na terenu, saradnja Kfora i Vojske Srbije odlična, ističući poštovanje koje gaji prema načelniku generalštaba Vojske Srbije Zdravku Ponošu.

Na pitanje šta EU može da ponudi da bi popravila odnose sa Srbijom, Solana je odgovorio da je zasad važno da se situacija smiri i da svi počnu da se ponašaju odgovorno.

Želimo da imamo dobar odnos sa Srbijom, ponudili smo joj mogućnost da se približi EU... Važno je, međutim, da i druga strana bude spremna na to, istakao je Solana i dodao da postoji mogućnost ubrzanja procesa približavanja Srbije Evropskoj uniji.

Зар ово није дрска и безобразна ПРОВОКАЦИЈА??? Зар ово није најава тоталне окупације Срба КОЈИ НЕ ЖЕЛЕ ДА ПРИЗНАЈУ "НЕЗАВИСНО КОСОВе" КАО И ДРЖАВА СРБИЈА? Како ова два монструма мисле да спроведу СВОЈ ПЛАН -
ОСИМ СИЛОМ, што значи или нови логор за Србе или нови прогон за Србе!

Зар ово није дрска и безобразна ПРОВОКАЦИЈА??? Зар ово није најава тоталне окупације Срба КОЈИ НЕ ЖЕЛЕ ДА ПРИЗНАЈУ "НЕЗАВИСНО КОСОВе" КАО И ДРЖАВА СРБИЈА? Како ова два монструма мисле да спроведу СВОЈ ПЛАН -

Nema osim prijatelju ... SILOM! Sila boga ne moli...

Nema osim prijatelju ... SILOM! Sila boga ne moli...

Не може. Не заборави да је Србија потписала слободан пролаз НАТО трупама кроз Србију - што значи да би они једва чекали неки пичвајз ДА БИ УПАЛИ И ОКУПИРАЛИ ЦЕЛУ СРБИЈУ.

Они не могу да пређу на даље распарчавање, што им је циљ, уколико не буду окупирали Србију.

srpsku naciju su vladari sa zapada koji vladaju i amerikom i evropskom unijom osudili na rasturanje totalno drzave i na nestanak.

ulazak Srbije u EU vodi srpski narod u totalni nestanak.

Pogledaj sta zapad radi srbima zadnjih 20 godina i neke ce ti stvari biti jasnije.

drugo srbima je ulazak u EU jos veoma dalek put od minimum 20 godina. za tih 20 godina srbija ce morati da prizna nezavisnost jos jedno 4-5 drzava na svojoj teritoriji i proterivanje srba sa njih ako zeli da udje u tu druzbu zvanu EU.

a mozda i nece. u tom slucaju ako je vecina srba kao ti, onda su srbi osudjeni zbog nemogucnosti realnog rasudjivanja i sagledanja realnog stanja stvari - na bioloski i fizicki nestanak.

Lepo je procitati ovakvo razmisljanje. Drago mi je da ono patriotsko u nama ipsk postoji, uprkos velikim zalaganjima zapada da nam to unisti.
Po mom misljenju, resenje je u jacanju komunistickih ideja i komunistickog pokreta, zasnovanog na idejama marksizma-lenjinizma.
Koliko su jaki, komunisti su pokazali u Drugom svetskom ratu. Dok su snage treceg Rajha triumfovale na gotovo svim frontovima, NOV i POJ predvodjeni Vrhovnim komandantom Drugom Titom zadavali su im velike gubitke na ovim prostorima i totalno poremetile Hitlerove planove.
Po zavrsetku tog rata, komunisti su opet dokazali da mogu i umeju uspesno da vode zemlju. Od razrusene i siromasne zemlje za relativno kratko vreme napravili su srednje razvijenu evropsku zemlju sa visokim nivoom socijalne sigunosti i socijalne pravde.
Po njihovom odlasku s vlasti opet su nastupili ratovi, razbijanje zemlje, siromastvo, razaranje privrede, nezaposlenost, kriminal, otpustanja s posla, pritisci, ucene i pretnje sa zapada. Postali smo vazalna drzava sa razgradjenim drustvom, marionetskom vladom i dezorijentisanim ljudima, koji jedva prezivljavaju.
Kakve su sanse vecine mladih ljudi da nesto steknu i sta ce ostaviti svojoj deci?

srbi treba da se suoce sa time da ce im ako udju u EU i prihvate diktat EU od Srbije ostati samo podrucje od beograda do kragujevca. ostaci srbije.

ili to ili da trazite prijem u rusku federaciju. pa sta vam milije.

srbi su od strane zapada izabrani kao prva nacija nad kojom ce biti izvrsen eksiprement totalnog unistenja i nestanka.

pa sami odlucite sta cete.

Jedini nacin da ovo sprecimo je da kupimo na crno atomske bombe i tehnologiju od Rusa sa kojom bi mogli pre njih par minuta da lanstramo atomske!Ali mi ne bi smo morali da ovo upotrebljavamo mogli bi lako da ih ucenjujemo kao Iranci!!Kosovo je nase i Republika Srpska a ako to necete ode Velika Britanija i Albanija u kur*c!

Dajte ljudi neka neko banuje ovo smoreno ustasko momce ili devojce...posto izmedju toga kod njih inace nema razlike...@Astrica zasto bismo ustavari uopste isli na forum.hr? Nemamo mi te vase komplekse, pa da ih lecimo tako sto pricamo nesto sto nema veze s mozgom pred nekim koga za to briga jer zna da to nije tacno...

Zasto bre brate Srbine? Pa zar nije bolje da je (ga) kresnemo? Ja bih se zrtvovao...

Dajte ljudi neka neko banuje ovo smoreno ustasko momce ili devojce...posto izmedju toga kod njih inace nema razlike...@Astrica zasto bismo ustavari uopste isli na forum.hr? Nemamo mi te vase komplekse, pa da ih lecimo tako sto pricamo nesto sto nema veze s mozgom pred nekim koga za to briga jer zna da to nije tacno...

Eh moj ti...vrana vrani ne kopa oci...:lol::lol:

И опет питам ДА ЛИ ОВАКО ПОЧИЊЕ РАТ:

EU I NATO PREUZEĆE KONTROLU NAD CELIM KOSOVOM

SVET I MI - Ponedeljak, Februar 25, 2008 14:01

Evropska unija i NATO će preuzeti kontrolu nad celim Kosovom, izjavili su, posle razgovora u Briselu, visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Havijer Solana i generalni sekretar NATO-a Jap de Hop Shefer.

Odgovarajući na pitanje novinara da li je zabrinut mogućnošću podele Kosova, Solana je odgovorio odrečno.

'U principu, nismo zabrinuti. Tamo je za sada UNMIK i on trenutno ima odgovornost. Mi počinjemo s razmeštanjem, a naša misija, o kojoj su članice EU postigle dogovor, preuzeće celu teritoriju Kosova', izjavio je Solana, dodajući da je povlačenje predstavnika misije EU sa severa samo privremeno.

Jap de Hop Shefer se složio sa Solanom, ističući da se stav NATO-a poklapa sa stavom EU i da će Kfor biti raspoređen na celoj teritoriji Kosova.

On je dodao da je na terenu, saradnja Kfora i Vojske Srbije odlična, ističući poštovanje koje gaji prema načelniku generalštaba Vojske Srbije Zdravku Ponošu.

Na pitanje šta EU može da ponudi da bi popravila odnose sa Srbijom, Solana je odgovorio da je zasad važno da se situacija smiri i da svi počnu da se ponašaju odgovorno.

Želimo da imamo dobar odnos sa Srbijom, ponudili smo joj mogućnost da se približi EU... Važno je, međutim, da i druga strana bude spremna na to, istakao je Solana i dodao da postoji mogućnost ubrzanja procesa približavanja Srbije Evropskoj uniji.

Хитлер је имао Гебелса и Геринга, а Буш има Солану, гласноговорника за европску регију и Јап де хоп хоп хоп хоп Схефера (Геринг).
Ово треба посматрати као пропаганду. Пустили су буву и чекају реакцију Срба. Не могу они да успоставе контролу у северном делу ни за једну деценију. Само опуштено, нека се они мало нервирају.

Back