Evo o cemu se radi... S deckom sam u vezi 4 godine (da napomenem imamo oboje 21 godinu)... sve je lepo funkcionisalo, nerazdvojni smo bili, do pre nekih 2 meseca. Ja sam osetila potrebu da izadjem s drugaricama malo, da ponekad prosetam, da ne idemo svugde zajedno bas uvek, hm ipak imam samo 21. god... Kada sam mu predlozila, u pocetku nije pristao ali kasnije jeste. ipak smo mi 4 godine u vezi, trebalo bi da ima poverenja u mene. posle prvog izlaska sa drugaricama, ja sam shvatila da je to - nesto sto meni fali, i cega sam ja mozda zeljna (pre ove veze izlazila sam mozda 6 meseci ponekad, a i tada sam imala 17 godina). drugaricama sam rekla da sam imala probleme sa deckom zbog izlazaka s njima da nije bas odusevljen, jer ne zna tacno gde sam, sta sam... prilikom mog sledeceg izlaska sa drugaricama, prisao mi je jedan decko... pricali smo i bili celo vece zajedno u diskoteci nas 10 (moje drugaruce i njegovo drustvo), nije bilo ni govora od "muvanja", razmenili smo na kraju veceri brojeve telefona i culi se preko poruka jednom nedeljno, ali samo ono: "sta ti / ja, sta ima novo" nista posebno. drugarice su ga informisale o cemu se radi i u kakvoj sam situaciji sa deckom, i zaista nije bio napadan. decku sam rekla da nisam vise sigurna da li zelim biti s njim, on je rekao da sacekamo da prodje neko vreme, mozda je obicna kriza, vreme prolazi, a ja sam sve vise sigurnija da ne zelim biti s njim, da zelim da prekinemo, pa makar i ne budem bila s deckom kog sam upoznala prilikom mojih izlazaka s drugaricama (ne svidja se taj decko meni u tom smislu da sam smrtno zaljubljena u njega, prija mi kad popricamo ili kad razmenimo 2 por. ali boze moj...koliko mojih druarica ima drugove pa je i pored toga u vezi, a moj decko ne dozvoljava da ja imam drugove - ne nikako. imam osecaj da zelim prvo da budem sama dugo bas dugo da sredim svoje misli, ali s druge strane... ipak 4 godine biti sa nekim, nije malo, i mozda kad prodje mesec, dva... od naseg raskida pozelim ponovo biti sa deckom s kojim sam provela 4 godine...4 prelepe godine... hm sta uraditi - da li sacekati jos vremena mozda ce se sve vratiti na svoje mesto, i gusiti sebe pricom da tako mora da bude, ili prekinuti?