da li ostaviti devojku pre ili posle seksa?

• Začetnik teme Začetnik teme srebro
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
SREBRO,neke stvari ti jos nisu jasne jer si klinac,ali porasces.Koristi brate zivot do kraja.Uzmi sve sto ti zivot pruza.I znaj UVEK ces vise zaliti za stvarima koje nisi uradio nego koje jesi.Ta riba sigurno zeli sex od tebe,jer od muskarca sa takvim zivotnom stavom nista drugo ne moze ni da dobije.Ti nisi,niti ces ikada biti neki devojacki san.Ti si mala bitangica koja ce nauciti dobro da #ebe.I zato ce et zene i koristiti.A principi oni padaju za tren,kad dodje za to vreme.Ali tvoje vreme tek dolazi,uzivaj. :P

Evo i ja se nešto pitam.Naime,imam 19 godina i više puta sam bio u situaciji da sam raskidao sa devojkama zbog njihove.....recimo burne...seksualne istorije za koju bih saznao posle zbližavanja i upoznavanja...Neko mi reče da sam budala zato što ne koristim prilike a ja se samo držim svojih principa...I u poslednje vreme gricka me ta pomisao...da li treba biti skot i odglumiti da volim osobu koju prezirem do odlaska u krevet pa onda zbogom (jer su to i zaslužile kao što neki kažu)?A ja osećam da bih tada postao upravo isti kao one koje prezirem.Da li je onda moja dosadašnja praksa ok?
Dakle narode..da li sam u pravu ili ne i šta kažete o svemu tome,glasanje sad! :?: :?

esi ti normalan ...pa to se i ne pita kuku

Evo i ja se nešto pitam.Naime,imam 19 godina i više puta sam bio u situaciji da sam raskidao sa devojkama zbog njihove.....recimo burne...seksualne istorije za koju bih saznao posle zbližavanja i upoznavanja...Neko mi reče da sam budala zato što ne koristim prilike a ja se samo držim svojih principa...I u poslednje vreme gricka me ta pomisao...da li treba biti skot i odglumiti da volim osobu koju prezirem do odlaska u krevet pa onda zbogom (jer su to i zaslužile kao što neki kažu)?A ja osećam da bih tada postao upravo isti kao one koje prezirem.Da li je onda moja dosadašnja praksa ok?
Dakle narode..da li sam u pravu ili ne i šta kažete o svemu tome,glasanje sad! :?: :?
za kawanje:amen:

Svaka čast, pošteno čeljade

Back