filozofzauvek
Zainteresovan član
- Poruka
- 112
Da li je ovo moguce narode?! Juce me je zvao moj drug metalac da bi mi rekao neku tajnu kako mi je rekao.Priznao mi je da mu se svidja neka devojka na faksu ali da ne zna sta da radi,tj,on nece da kvari svoju reputaciju kao mracnog i opasnoga lika jer je poznat u svome kraju po tome.Kad god vidi tu devojku na hodniku on govori sebi-ne gledaj u nju,ostani jak i mracan,neces biti kao ostali koji posle dva piva ljubakaju se u nekom svinjcu!Ali,ne pomaze njemu to jer kako on kaze,nije dovoljno sto je stalno gleda i uhodi po gradu nego je i slika s njenim drustvom i govori kako su svi budale i kako je ona sa njima,mislio je da je pametna cura i da je drugacija od ostalih, a onda se naljuti pa dodje kuci i pocne da udara u svoju boks vrecu.On je meni rekao da mu se ta devojka dopada ali ne zna sta da radi,da li da prestane biti negativan pa da upadne u njeno glupo drustvo kako on kaze i da se stopi sa vecinom koju cine uglavnom budale,dvolicni ljudi,maloumnici,foliranti itd.Sta vi mislite kako da resi tu situaciji,da li da pridje toj curu ili da ostane mracan i negativan? Ima oko 150 njenih slika na kompu i stalno gleda u nju a nekad kad je sam ***** na nju jer kaze da ga to oslobadja od besa koji ima prema svetu.