Da li osecate neprijatnost?

Imala prilike da vidim mnoge poznate face jer cim zivis u Bgdu i svaki dan godinama prolazis kroy Knez i okolne kafice moras da ih sreces. I na poslu imam prilike ali ne ove iz sou biznisa nego iz malo ozbiljnije oblasti tj. politicare. Svi mi idu na nerve jer niko se ne ponasa prirodno samo se osvrcu da bi videli ko ih gleda, zene se namestaju, utezu , i svako od njih misli da je Bogom dan. E mene to nervira i onda se ponasam kao da ih uopste ni ne primecujem... 8-)

a jel ovo ona tema na kojoj ce te se hvaliti kako poznajete puno poznatih licnosti... sto je jedini i osnovni uslov zasto su ti ljudi postali poznati... puno ljudi ih...

ma da... a vi ste svi kao kul, ali ste pohrlili ovde da pisete kako se osecate i kako ih poznajete i bla bla

pateticno

етотако:
a jel ovo ona tema na kojoj ce te se hvaliti kako poznajete puno poznatih licnosti... sto je jedini i osnovni uslov zasto su ti ljudi postali poznati... puno ljudi ih...

ma da... a vi ste svi kao kul, ali ste pohrlili ovde da pisete kako se osecate i kako ih poznajete i bla bla

pateticno

Ako ne budes ovako istripovana vodicu te kod bred pitona....xexexexe

ali oni se i razlikuju samo po tome što - privlače nepodeljenu pažnju okoline!
Mislim, primer sa Vesnom Zmijanac ("kako ste rekli?" :mrgreen: ) je strava :D
Ne znam, kako god, meni je Ivković bio odvratan a Mateja K. mi je kul uživo, on je baš dobar dečko, znam ga još kad je igrao u OFK Beograd :) (mislim, ko ga ne bi spazio onako slatkog :P )

Etotako, da si pažljivije čitala, videla bi i kako Kleopatra najavljuje svoju trudnoću i pokazuje maljave grudi :lol:

Ja bih uveo restrikciju na kupovinu Glorie. Da se kupuje "na markice", molim lepo.
I kada svaka zena dobije sledovanje od max. jednog primerka mesechno nece vishe biti vishestrukih spontanih orgazama na pojavu Dejana Cukitja u Knez Mihajlovoj.

Gryphon:
Po nazivu teme i nicku autora, ja pomislih da se radi o necemu drugom.
c028.gif
Najjachi post na ovoj temi..prochitala sam ga 100 puta.. :lol:

hemoroid:
Kada se nadjete u blizini neke javne licnosti
i koliko takvi susreti ostavljaju utisak na vas.[/QUOTE

Silom prilika srecem ceo Grand Shou (znam, znam da mi sad mnogi zavide 8-) )...i ne osećam neprijatnost valjda su se tuširali pre toga 'ebem li ga......ali osecam prijatnost kad ih vidim kako su grozne uzivo!!!!!
A najvise volem sto sam bila na jednom rodjendanu na kom je bio i Cola...e to mi je bio merak bas! A ja budala nisam htela da jedem tortu da budem fina i lepa :roll: , posle mi bilo zao jer je bila bas neka lepa cokoladna, kupila sam posle najlepse zelje na trafici ispred zgrade pa mi bilo malo lakse....

U Nišu, gde ja živim, kad nisu filmski susreti, jedina javna ličnost koju možete sresti je Zoran Živković. Ja ga nekako stalno srećem i mislim da je cool lik, a to kažu i mnogi u Nišu koji ga bolje znaju. Ja ne vidim razloga da osećam neprijatnost kada ga sretnem, ali na mene uvek ostavi jači utisak nego da sam srela nekog ko je sasvim običan.

jednom bila na nekom malom koncertu i bio onaj koja d. kichme petljao za aparatima. i sad mislim da me osmotrio sa simpatijom. onda sam ja zamislila svashta. onda mu je micko prisao valjd anesto ga pitao on nema komplexe. ali nismo se upoznali. ne znam shto mi je to palo na um ali reko da podelim s nekim bliskim.

Back