Da li osecate neprijatnost?

hemoroid:
Kada se nadjete u blizini neke javne licnosti
i koliko takvi susreti ostavljaju utisak na vas.
Oni samo rade svoj posao...a shto je takav da ih chini javnim lichnostima...druga je pricha,nikoga od njih ne dozivljavam drugachije nego shto bih da nisu "javni"...i shta su bolji ili gori od tebe ili npr bilo kog forumasha...?voleo bih da mi odgovorish na ovo...

Pre par dana naleteh na tv-u na prilog iz neke diskoteke gde su glupacice okupljene oko fudbalera( zao mi je sto ne znam koji je-ne pratim fudbal) a sto je ruuuuzzzzaaaaaaannnnnnn... Kao jedna od transfprmacija iz filma "Cat People". Dobro preterah malo ali ISTINA je da devojcice skakucu oko njega zato je privlacan, muzevan, zato sto zraci inteligencijom i sarmom kada vec nije fizicki lep... :wink:
DA, osecala bi neprijatnost da se nadjem u blizini takve persone...

hemoroid:

nekad imam TRIP da mi je taj neko blizak dushevno eee kad bi smo se samo znali kakvi bismo mi drugari bili ali naravno ne prilazim ili tako neshto
zavisi jednom sam videla iz obojenog programa mislila sam kako mora da je nadobudan kako ne bih volela da znam kakav je uzivo inace volela sam njihove textove
mada ljudi koji su u medijima i mnogo pricaju poslovno imaju jak instikt ya ljude i sa njima nema zezanja i ajd recimo da te pazljivije slusaju nego obicni ljudi.npr naviknes sa obicnima da pola ne znas sta si rekao jer te ni ne slusaju i onda dodju i ti pitaju sve sto im nije jasno i onda se ti zacudis.
sta ynam mislim da sam ih uglavnom obilazila. ko zna zasto. imam komplex bash sam se druzila sa cerkom jedne poznate lichnosti i nekako sam bila bash jadna pred tom lichnoscu mada se nismo cesto sretali to je mozda snobizam
e meni je neprijatno i bilo kad sam bila blizu monahinja to je mnogo mnogo neprijatno
brrr pokusaj.
mada sve zavisi
ma neprijatno mi je uvek kad me neko neshto provali. ili kad je fin prema meni

hemoroid:
Uvek je interesantno videti neku javnu licnost, eto tek da se vidi kakva je kako se ponasa po cemu je posebna...Vidjala sam ih zbog posla kojim sam se bavila puno...imam utisak da su oni koji su skoro stekli popularnost uobrazeni i puni sebe dok oni koje znamo godinama npr Cola jako opusteni i prirodni...Mislim da postoji neka trema u susretu sa njima koju oni stvaraju pojavom a ljudi obracanjem mnogo velike paznje na njih...

i ja imam taj refleks da im se javim na ulici,mada ovde ne srecem poznate
cula sam da je zinedin zidan bio u nekoj sephori i da su devojke padale u nesvest od srece :roll: pa sam razmisljala ko bi kod mene izazvao takvu reakciju...
mislim da bih se pre onesvestila da vidim snosaj efendiju nego breda pita :lol:

ili ljubisu samardzica
c040.gif

molim drugarice da me ne odaju

S_K_V_O:
Haha..meni se Bane javio.
Ide Bane, idem ja...posto je poznat, ja se zagledah jelte.
On na to ljubazno rece: "Dobar dan", a ja produzih dalje bez pozdrava, posto ga naravno ne volim.A nisam mnogo blenula.

phu....popravio se možda? :P
ja ga sretoh '98. godine, na Terazijama. Uredno sam izašla iz podzemnog i stupila na trotoar, kad je mene i još 10ak ljudi koji su tuda nevino tabanali bukvalno počistilo njegovo obezbeđenje od 2 metra :x Ni krivu ni dužnu :shock: Bahato, sasvim, ko konvoj, gomila ih je bila...on u sredini a ovi se raširili toliko da ako ideš iz suprotnog pravca po tom istom trotaru NEMAŠ mesta, nemaš gde nego na cestu :? Namerili se...baš neprijatno.
Meni tako Maršićanin rekao Dobar dan jer sam blenula :P Tad je bio premijer.

leysin je u žvajcarskoj,jedna selendra-sli centar inače pretty popularan međ omladinom:p
a jednom davno dođe kod mene u video klub vesna zmijanac....(bili ista firma sa estradom - taš)
u aprilu mesecu, toplom aprilu, sa bundetinom onako prebačenom preko ramena, i onako razgrnu ljude( bila gužvetina) i pita za nekoga, ja kažem nije tu a ko ga traži, (kao nemam pojma) a ona kaže PA VESNA ZMIJANAC,SVAŠTA :p ,
rekoh KAKO STE REKLI :mrgreen:
a ona urlajući vidno deranžirana VESNA ZMIJANAC!!!!
ma imam puno tih biseraja, ali ne mogu da se setim....
hahahaha imam priču za kleopatru da padnete sa stolice...
daklem njen muž inače čovek po imenu SAN PATRA dolazio uredno u v.klub...
i naložio se na jednu od dve devojčice koje su radile..
i neko veče ova jedna napravi mali party na kojem su bile obe, on i neki njegov, valjda ortak....
ovaj san, nije loš, malo ljakse ali relativno ok tip...
dakle u neko doba on ode kao da kupi cigare, i kada se vratio posle nekog vremena, neko lupa na vrata....kleopatra, YEBAĆU TI MAJKU ***** VRATI MI MUŽA!!! naravno ovi svi zapanjeni,on moli da ova ne otvori vrata, agonija traje neko vreme......
sutradan na posao im kleo upada na otvaranju,u 14h...
kreće da im preti, da će da bije,lomi kosti,a moram priznati nije ni malo mali čovek....
ove dve se usra le...počela da ih kune....one pozovu komšiju, štampara
koji je došao kao da smiri situaciju (a čovek dileja,jedva dočekaoo zezanje:p )
kada kleo počne da plače, i toku klimaksa, (to mi sada on priča)
kako je trudna (?) i treba da mu rodi dete....zavrćr bluzu i otkriva maljave grudi...
gde ova ludak reče MA BEŽI BRE BUDALO U ***** MATERINU :mrgreen:
ode ona ucveljena...
ali njega nismo više videli:p

xpajamacax:
leysin je u žvajcarskoj,jedna selendra-sli centar inače pretty popularan međ omladinom:p
a jednom davno dođe kod mene u video klub vesna zmijanac....(bili ista firma sa estradom - taš)
u aprilu mesecu, toplom aprilu, sa bundetinom onako prebačenom preko ramena, i onako razgrnu ljude( bila gužvetina) i pita za nekoga, ja kažem nije tu a ko ga traži, (kao nemam pojma) a ona kaže PA VESNA ZMIJANAC,SVAŠTA :p ,
rekoh KAKO STE REKLI :mrgreen:
a ona urlajući vidno deranžirana VESNA ZMIJANAC!!!!
ma imam puno tih biseraja, ali ne mogu da se setim....
hahahaha imam priču za kleopatru da padnete sa stolice...
daklem njen muž inače čovek po imenu SAN PATRA dolazio uredno u v.klub...
i naložio se na jednu od dve devojčice koje su radile..
i neko veče ova jedna napravi mali party na kojem su bile obe, on i neki njegov, valjda ortak....
ovaj san, nije loš, malo ljakse ali relativno ok tip...
dakle u neko doba on ode kao da kupi cigare, i kada se vratio posle nekog vremena, neko lupa na vrata....kleopatra, YEBAĆU TI MAJKU ***** VRATI MI MUŽA!!! naravno ovi svi zapanjeni,on moli da ova ne otvori vrata, agonija traje neko vreme......
sutradan na posao im kleo upada na otvaranju,u 14h...
kreće da im preti, da će da bije,lomi kosti,a moram priznati nije ni malo mali čovek....
ove dve se usra le...počela da ih kune....one pozovu komšiju, štampara
koji je došao kao da smiri situaciju (a čovek dileja,jedva dočekaoo zezanje:p )
kada kleo počne da plače, i toku klimaksa, (to mi sada on priča)
kako je trudna (?) i treba da mu rodi dete....zavrćr bluzu i otkriva maljave grudi...
gde ova ludak reče MA BEŽI BRE BUDALO U ***** MATERINU :mrgreen:
ode ona ucveljena...
ali njega nismo više videli:p

mjauu...ovo ćeš potanko meni uz kaficu, važi? :P

hemoroid:

Paaaaa,sve zavisi.Ako je javna licnost fudbaler onda,ne znam kako i zasto je to tako,ali nadjem se u njegovoj blizini ili on u mojoj i dok si trepnuo vec nesto pricamo....
Ako je javna licnost pevaci,glumci,sve zavisi,ako su u drustvu sastavljenom od drugih javnih licnosti,onda tu postoje klanovi,ko sa kim sedi a ko sa kim ne sedi,sve se svodi na poziranje za novine i intervjue,i uopste nisu zanimljivi.
Ako je javna licnost na samcu,sama,u mojoj blizini,bez drugih javnih licnosti,onda je to osoba kao i svaka druga osoba,sa svojim vrlinama i manama,s tim sto iz radoznalosti i iz zelje da saznam i mozda naucim nesto pokusavam da ostanem sto duze u blizini te osobe,mozda da je nesto pitam,da vidim kako se ponasa.Kad bolje razmislim,ponasam se prema javnim licnostima na isti nacin kao sto se prema meni ponasaju svi oni za koje sam ja popularna licnost.

Videla sam na Svetom Stefanu Mila Djukanovića. Utisak??? Skroz fuj! Sto ljudi oko njega sa sve njim u sredini kao "glavni sam baja". Videla sam dosta naših, i zanimljivo mi je da napravim poređenje sa onim što mi se nameće svaki dan putem medija. Najjači utisak su na mene ostavili REM na njihovom koncertu na sajmu, ako se i to računa pod viđanje javnih ličnosti.

umf...
ja imam blam iz mladjih dana...upoznala se se Laibach na koncertu u Moskvi i ljudima na cistom ruskom ispricam kako sam iz Beograda i kako su mi omiljena grupa...i kazem lepo kako se zovem, ne moze biti srpskije ime i kako sam tek dosla u Moskvu...ma raspricala se ja o Beogradu, Ljubljani a sve na ruskom ko poslednji debil...naravno da su se ljudi ukocili od smeha kad sam se presaltovala na srpski iz cista mira...:) u stilu, dete, jeste da te razumemo, ali odluci se...:)
otisla sam kuci udarajuci se po glavi plocom koju sam dobila na poklon :) ( da, da...ploca za ucenje jezika)

sad sam porasla pa se vise ne blamiram...:) super sam se ispricala sa Sergejom Trifunovicem, upoznala sam ga u NY na nekoj zurci...tip je skroz normalan i interesantan i nisam imala utisak da je nesto mnogo drugacija prica jer je poznat...

Back