hemoroid
Zainteresovan član
- Poruka
- 425
Kada se nadjete u blizini neke javne licnosti
i koliko takvi susreti ostavljaju utisak na vas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ostavljaju nikakav utisak.hemoroid:Kada se nadjete u blizini neke javne licnosti
Preciziraj, koju Kebu?banegad2004:video sam kebu
sav sam ustreptao
Video sam juce jednog jako poznatog iz jedne jako poznate reklame,sa jako poznatim autom, kupuje jako poznate polovne gume za isti. A sto je najbolje pita majstora,jel su pokisle"gume" pa normalno kada stoje napolju.Majstor je u prvo vreme bio jako naklonjen,ali kada je ovaj poceo da zapitkuje o kvalitetu,njegove inace spojene "LEVIS" obrve su se jos vise spojile. Otisao sam ,tako da neznam kraj.Larra:domaci celebritiji me potpuno ostavljaju ravnodusnom. Razne sam sretala, na raznim mestima.
Ma vecina tih nasih slavnih su zaista kao i sav obican svet. Ni mnogi od njih nemaju para, voze polovna kola i zive kao podstanari... Nista impresivno.
E, jedino kad tu i tamo vidim nekog SPSovca ili nekog slicnog dodje mi da mu pokazem the finger, ali onda ponovo promislim, i budem u fazonu - ma ko ga ****!
A ja sam video Cumeta(Mravojed,profa likovnog iz boljeg zivota) na pijaci proba beli sir,a ja jeo zut(u sendvicu)Betty:jbt, frozene podsetio si me - sretoh mATEJu Kežmana jedared...u kafaniPio kaficu - a ja pila pivo!!!
Daj nekog poznatijeg///////Betty:jbt, frozene podsetio si me - sretoh mATEJu Kežmana jedared...u kafaniPio kaficu - a ja pila pivo!!!
Redovno se blamiram... vidim da mi je neko poznat, ne skapiram odmah odakle, pa pomislim da mi je komšija iz zgrade kome treba da kažem "Dobar dan"... Ma bruka.hemoroid:Kada se nadjete u blizini neke javne licnosti
hemoroid:Kada se nadjete u blizini neke javne licnosti
Ma zato sam i napisao,to mi se redovno desavaCaLiMeRo:Redovno se blamiram... vidim da mi je neko poznat, ne skapiram odmah odakle, pa pomislim da mi je komšija iz zgrade kome treba da kažem "Dobar dan"... Ma bruka.![]()
A molicu lepo,gde se to dogodilo,taj leysin.xpajamacax:he
ovi domaći mi nisu nešto, nekako su mi kao mi ,kao ja
ali jednom sam videla na aerodromu tamonegde lajzu mineli....i gomilu gorila
e, baš mi je bilo onako....kao neka frka....nemam pojma.
i videla sam deboru harry na leysin festivalu,sedela na ćebencetu pored mog, nisam ni provalila da je ona,nego je provalio moj drugar.
i tako...
ma šta ja tebi pričam![]()
Prebili ga sto te mazio po glavi?...i ja bi.banegad2004:i vuk draskovic me pomazio po glavi
kad sam bio mali klinac
al ga onda prebise
Tebe su trebali da biju po glavi da se ne gojis toliko i da te usmeravaju da ne bi blejao kad odrastes. Ili su te mozda previse mlatili pa si zato takav... c,c,cfrozen1982.:Prebili ga sto te mazio po glavi?...i ja bi.
tako i trebafrozen1982.:Prebili ga sto te mazio po glavi?...i ja bi.