bird again
Elita
- Poruka
- 24.031
Pitanje u naslovu.
Navedite sta mozete oprostiti, sta ne.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napises sta bi oprostio npr., a sta ne.Zavisi kakvu.
Moras nesto detaljnije objasniti kakvu ? Oprastam, nisam savrsen pa to i ne ocekujem od drugih ali ne svaku.Pitanje u naslovu.
Ne misli se na to. Na Vucica se misli.Seks je pravi ali je zato ljubav lažnai zato se ne oprašta
možda se na to misli![]()
Ja sam puno stvari pogrijesio tako da bi puno i oprostio,ne bi oprostio lazi u kojima je neko zlo uradjenjo nemocnim osobama i prevaru u braku bi oprostio ako su razlozi logicni,np ako sam tu osobu zapostavio iz nekog razloga.Napises sta bi oprostio npr., a sta ne.
Napises sta bi oprostio npr., a sta ne.
Zavisi od motiva. Nije ni svaka laž ista.Pitanje u naslovu.
Zavisi od motiva. Nije ni svaka laž ista.
Khm, khm, jel se odnosi i na foliranje oko politike, ili samo nešto tipa ‘ti si mi drugi’?Pitanje u naslovu.
Zavisi od motiva. Nije ni svaka laž ista.
Tačno je i jedno i drugo, u tome i jeste problem…Laz je laz. Motiv nije uopste bitan.
Khm, khm, jel se odnosi i na foliranje oko politike, ili samo nešto tipa ‘ti si mi drugi’? :D
Laz u musko-zenskom odnosu.Zavisi od motiva. Nije ni svaka laž ista.
Naravno da je bitan, nije isto slagati nekoga kako mu stoji majica/haljina/frizura i "prećutati" muža/ženu i troje dece, ako me razumešLaz je laz. Motiv nije uopste bitan.
Pa i jeste u stvari. Kompleksna temaTačno je i jedno i drugo, u tome je i problem…
Upravo to, a i mnogo drugog."prećutati" muža/ženu i troje dece, ako me razumeš![]()
Pretpostavljam da onda misliš samo na one laži koje zadiru u suštinu odnosa. One laži u svrhe diplomatije, nazovimo to takoLaz u musko-zenskom odnosu.
U vezi.
Naravno da je bitan, nije isto slagati nekoga kako mu stoji majica/haljina/frizura i "prećutati" muža/ženu i troje dece, ako me razumeš![]()
Kakva “diplomatija” ako nekom rusis snove lazima? I ne samo snove.Pretpostavljam da onda misliš samo na one laži koje zadiru u suštinu odnosa. One laži u svrhe diplomatije, nazovimo to takoto sigurno nisu. Bar po mom mišljenju.
Onda tu nema šta da se prašta.Ovo drugo, lazi tog tipa, ozbiljne lazi..
Mislim na ono o ukusima i slično, znači na neke površne stvari. Slagati da nisi prevario/la kad jesi sigurno nije stvar diplomatijeKakva “diplomatija” ako nekom rusis snove lazima? I ne samo snove.
Nzm baš, zamisli nešto tipa ‘pa ovako zelena kosa ti baš dobro stoji’….Mislim na ono o ukusima i slično, znači na neke površne stvari. Slagati da nisi prevario/la kad jesi sigurno nije stvar diplomatije![]()