da li onaj u kome kvalitet vidite, vidi to isto i u vama

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Plus, ne mora nishta da daje, pruzza, menja na sebi ili svom nachinu zzivota ili pravi kompromise.
Plus, samo je ona ta koja ocenjuje kvalitet u tom sluchaju a ona sama nije podlozzna proceni ili nedajbozze kritici.
:)

E, nije to ni tako loshe, kad bolje razmislim.

e da....:( i ja sam je dozivela kao lenju i nespremnu na izazove...da to je to....ima opravdanje za sebe jer eto ona je htela, a on ne...tuzno....:sad2:

Kada bi mi tako lako i brzo,jedni u drugima,prepoznavali kvalitete koji nas čine kompatibilnim,zar bi bilo toliko usamljenih i razočaranih?Nikada nije bilo više mogućnosti za komunuikaciju i nikada nije bilo više otuđenosti.Da li nas to prividna veličina ponude baca u konfuziju?Da li kao razmažena deca, pred gomilom slatkiša ,namćorasto načinjemo i odbacujemo ono što nismo (takoreći) ni okusili...a onda nam od svega bude muka?

Konacno je nasla nekoga ko je brizan i pazljiv, uredan i vredan, nekoga ko je pravo musko kada zatreba...
E, onda je ona polako ali sigurno pocela da ga dresira na svoje hirove i covek je pobegao glavom bez obzira...
Zatim se ona naljutila na njega i danas ga pljuje gde god stigne...

kvalitetno

e i ja sam sklona tome...znam....ali priznam ja odmah na pocetku i kazem lepo doticnoj personi da se ne da....da ja to ne iz zle namere, jednostavno sam takva...volim nekad da popujem i da k'enjarim....:lol:....e sto sam postena aaaa??????

Back