T-Zex
Veoma poznat
- Poruka
- 13.698
t.j., kako znate da je nesto pravo za vas?
iskustvo, metoda slucajnog izbora ili eliminacije pogresaka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve pobrojano pa pomalo pomesano
ih bre golube, kod tebe je sve crno belo![]()
Sve pobrojano pa pomalo pomesano
ih bre golube, kod tebe je sve crno belo![]()
probaš pa znaš uz zaleđinu intuicije ako je imaš![]()
e da bi neko bio pravi za nas moramo prvo da znamo ko smo mi i šta smo i šta hoćemo a to često nije slučaj i onda čovek bolje da bi bio skroman nego da se mnogo pravi važan i da bira dok ga ne zaboli nešto u glavi
Ako vidi u meni kvalitet, on sam je kvalitetan jer prepoznaje prave vrednosti![]()
NIkad ne znam da li je nesto 100 posto pravo za mene..ili znam kraci period, pa onda posle ne znam, stalno neka dvoumljenja..e sad da li zato sto nisam naisla na "pravog" ili to 100 posto ne postoji - to se ponekad i dalje pitam...
A desi mi se da prepoznam "kvalitet" a on ne prepozna mene, pa se trudim svim silama da mu pokazem sta sam i ko sam, i desi se da kad on konacno prepozna to kod mene, a ja izgubim interesovanje...ma ja sam kreten po tom pitanju, znam da nije to pitanje ali evo sad sam se raspisala ..
Tipicna musko-zenska situacija i tako se gubi vreme, godine... jer se uvek zeli nekoIskreno, u kojoj god da sam video taj kvalitet koji meni odgovara, ona u meni nije videla taj kvalitet koji njoj odgovara
prc