da li onaj u kome kvalitet vidite, vidi to isto i u vama

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
t.j., kako znate da je nesto pravo za vas?
iskustvo, metoda slucajnog izbora ili eliminacije pogresaka?

:) naslov teme: bilo je uzajamno iako su nam se posle misljenja pocela razlikovati...

a za pojasnjenje teme mogu samo da kazem da nema pravog za mene, i da ja o tim intuicijama i predosecanjima pojma nemam...uvek je onaj sa kim sam pravi i one and only....ja biti serijalni monogamista dok sam ziv.....:lol:

t.j., kako znate da je nesto pravo za vas?
iskustvo, metoda slucajnog izbora ili eliminacije pogresaka?

Ako vidi u meni kvalitet, on sam je kvalitetan jer prepoznaje prave vrednosti ;)
NIkad ne znam da li je nesto 100 posto pravo za mene..ili znam kraci period, pa onda posle ne znam, stalno neka dvoumljenja..e sad da li zato sto nisam naisla na "pravog" ili to 100 posto ne postoji - to se ponekad i dalje pitam...

A desi mi se da prepoznam "kvalitet" a on ne prepozna mene, pa se trudim svim silama da mu pokazem sta sam i ko sam, i desi se da kad on konacno prepozna to kod mene, a ja izgubim interesovanje...ma ja sam kreten po tom pitanju, znam da nije to pitanje ali evo sad sam se raspisala ..

Ako vidi u meni kvalitet, on sam je kvalitetan jer prepoznaje prave vrednosti ;)
NIkad ne znam da li je nesto 100 posto pravo za mene..ili znam kraci period, pa onda posle ne znam, stalno neka dvoumljenja..e sad da li zato sto nisam naisla na "pravog" ili to 100 posto ne postoji - to se ponekad i dalje pitam...

A desi mi se da prepoznam "kvalitet" a on ne prepozna mene, pa se trudim svim silama da mu pokazem sta sam i ko sam, i desi se da kad on konacno prepozna to kod mene, a ja izgubim interesovanje...ma ja sam kreten po tom pitanju, znam da nije to pitanje ali evo sad sam se raspisala ..

Namigujes dok te ne startuje a onda mu kazes - sta ti je seljacino, samo sam bila ljubazna sa tobom :lol:

dobar metod prepoznavanja kvaliteta :lol:

Salim se Sale :)

Iskreno, u kojoj god da sam video taj kvalitet koji meni odgovara, ona u meni nije videla taj kvalitet koji njoj odgovara
prc
Tipicna musko-zenska situacija i tako se gubi vreme, godine... jer se uvek zeli neko
ko nas 'nece', a onaj koji nas muva e taj nije zanimljiv jer je previse dostupan.:dash:

Lepo je Tosevski to davno sve predocio e sada sto retko to hoce da saslusa i usvoji. :)

Back