Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Izgled ne čini nikoga, ali stvara utisak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam mogu li i žene da odgovaraju? Mene lično jako nerviraju te "seksi" žene, ne zbog ljubomore, već zaista mislim da one imaju neki problem u glavi. Seksipilnije su mi normalne, čiste, prirodne žene koje umeju da pričaju i imaju šta da kažu, a ne štrokave, nafrakane, napućene, koje su napustile još osnovnu školu. One jedino mogu da privuku nekog biznismena sličnog sebi, sa lovom a bez stila.
šta sad kao nema čistih nafrakanih i napućenih
mislim da je gorka istina da žene imaju kompleks čak i od štrokavih nafranakih (naravno ne mislim na vendi kategoriju)
jer one jednostavno bolje prolaze
Freya ti je odgovorila...šta sad kao nema čistih nafrakanih i napućenih
mislim da je gorka istina da žene imaju kompleks čak i od štrokavih nafranakih (naravno ne mislim na vendi kategoriju)
jer one jednostavno bolje prolaze
Uh uopste se ne slazem.
Da li je Odri prosla bolje u ocima javnosti od Merlin Monro, da li je Lena Kovacevic prosla bolje od Natase Bekvalac sa kojom brise pod ko stigne...
Ja sam fino stavila na papir koga zelim da privucem, koga da odbijem, kakvo telo imam, cime se hvalim a sta zelim da izbegnem, u cemu se ugodno osecam, sta zelim da nosim, kakav utisak zelim da ostavim i kakav zivot zelim da zivim...vulgarnost tu nema prodju jer je jeftina a sve sto je jeftino mahom privlaci druge jeftine ljude...ko voli da se macuje sa mafijasima slobodno, ja zelim da im moja odeca kaze stop a ujedno da istakne moje najbolje crte koje nisu savrsene vec su najbolje koje sam dobila na rodjenju.
Od sirovine kojom raspolazem zelim da izvucem maksimum...a to da li ce da mi zvizne lokalni alkos, skoro napupeli tinejdzer ili ocvali forumas mi nista ne znaci, moze samo da me iznervira.
Odelo,uredna kosa,nacin na koji hoda i posmatra,to odredjuje zenu koliko je zenstvena ili ne.
Uh uopste se ne slazem.
Da li je Odri prosla bolje u ocima javnosti od Merlin Monro, da li je Lena Kovacevic prosla bolje od Natase Bekvalac sa kojom brise pod ko stigne...
Nabrajanje imena nas neće nikud odvesti i nije dokaz ni za šta, jer podrazumeva da je način oblačenja jedini faktor uspeha. A i uvek ti mogu navesti kontra primere.
Upravo sam ti rekao da je svođenje svega što čini uspeh ili neuspeh (ili bilo kog aspekta nečije ličnosti) samo na oblačenje - plitko. 1000 je faktora koji utiču na nečiji uspeh, koliko god da uspeh jeste relativna kategorija. Atraktivan izgled i oblačenje koje ističe anatomske kvalitete (koje ti dogmatski, a retorički prigodno, nazivaš vulgarnošću) daje osobi dobar kickstart, bar u ovom svetu u kom muškarci u proseku zauzimaju više pozicije u lancu odlučivanja. Šta će osoba dalje sa tom inicijalnom prednošću da uradi, to spada u onih ostalih 1000 faktora.Ma nije moguce...'ajd bas navedi cijem zivotu je vulgarnost doprinela da "bolje prodje" kako rece kolega iznad.
I sta to uopste znaci "proci bolje", pare...je l'...udati se za pare je sinonim za proci bolje...u prasumi istocne Evrope od sisa i dupeta.
Mi smo toliki odlep od kulture da zastupamo stav kako je izgled sprzene, jeftine kuce drustveno pozeljan jer takve zene "bolje prolaze" i na njih su druge zene ljubomorne.
Divan primer omladini dajete.
Citam neko istrazivanje gde su 100-tinak ucesnica trebale da iznesu svoje misljenje o osobi zenskog pola na osnovu njene slike sa Facebook-a.
Jedna slika je bila u nekoj seksi varijanti, nista previse vulgarno, dok je druga bila u kosulji i farmerkama.
Prema rezultatima neseksi slika je dala utisak da je ta osoba bolji prijatelj, prijatnija i sposobnija da izvrsi odredjeni zadatak.
Ima li istine u tome, tj. kako mi kao drustvo (muskarci i zene) gledamo na seksi zene (na Facebook-u u van) i zasto mislimo da su neseksi zene sposobnije, bolji prijatelji i sl.?
Koliko nasa slika (u realu i na FB) govori o nama? Vazi li ono da svako istice svoje najjace kvalitete u prvi plan ili ne?
Koga zanima moze procitati malo vise ovde;
http://www.franchiseherald.com/articles/5790/20140714/study-young-women-with-sexy-social-media-photos-seen-as-less-competent.htm
Upravo sam ti rekao da je svođenje svega što čini uspeh ili neuspeh (ili bilo kog aspekta nečije ličnosti) samo na oblačenje - plitko. 1000 je faktora koji utiču na nečiji uspeh, koliko god da uspeh jeste relativna kategorija. Atraktivan izgled i oblačenje koje ističe anatomske kvalitete (koje ti dogmatski, a retorički prigodno, nazivaš vulgarnošću) daje osobi dobar kickstart, bar u ovom svetu u kom muškarci u proseku zauzimaju više pozicije u lancu odlučivanja. Šta će osoba dalje sa tom inicijalnom prednošću da uradi, to spada u onih ostalih 1000 faktora.
Ako si ti odabrala za sebe uzdržan stil oblačenja zato jer ti se više dopada kako u tome izgledaš - cool; ali nema razloga da svoj lični ukus napržavaš do statusa nekakve univerzalne kosmičke etike.
I ne bih se više ovde zadržavao... Ovakve teme su kao Dan mrmota.
Izgled ne čini nikoga, ali stvara utisak.
Odelo,uredna kosa,nacin na koji hoda i posmatra,to odredjuje zenu koliko je zenstvena ili ne.
Ljubomorna?Što, da mi ne preotme muža kog nema pas za šta da ujede...
![]()
PoluodevanaUvek idem polugola.
Šta sam onda?
Poluodevana![]()