Da li netko zna sta je ovo?

• Začetnik teme Začetnik teme Arina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Masta moze svasta... ali od krecane piramida... valjda nekako.

To je zgradjevina u koju se potrpa krecnjacko kamenje, podlozi se... i pod velikom temperaturom krecnjak se raspada u prah tj negaseni krec.
Obicno se pravi od blata i da je manja ali ovo je verovatno neka ozbiljnija krecana...

,,,
...

Ma salim se... ovo su zidali Iliri dok su se iz Albanije naseljavali po evropi prodavajuci hashih (jer kokain i heroin tada nije jos postojao). Ovde su ga skladistili jer se zna da piramidalni objekti stite od bakterija i uticaja chemtrail-a. ;-)
A i hashish tako ostaje svez dugo vremena

Mislis da to koriste ovi sto svercaju drogu? :shock:
Onda smo bile u opasnosti. Grozno.
Sreca da smo otisle. I nismo nista dirale.
Da li je opasno sto sam postavila slike?

Ma jok be, radi se o 16 veku PNE tj Pre Hrista (otprilike kad su prvi Iliri, preci danasnjih albanera dosli na Balkansko Poluostrvo) i danas verovatno sluzi samo za krech.
Nem atu droge... sem ako se ne drogiras alkalno, "sa krec"

Nego... ja mislio da se kaze: prosetala sam se sa drugaricom i njenim deckom... nekako bolje zvuci nego drugarica i ja setale njenog kera ;-). Pomislice neko svasta nesto

Osim ako su Iliri pre 3600 godina koristili beton.
Aj da me neko drugi pitao to ali ti sine brute...???
Pa na jednom od tvojih linkova sam procitao da su iliri izmislili gips "ILIRBASTER" a britanci to posle promenili u ALAbaster... a s time je zidana piramida. Cement je, kao poboljsanje gipsa, na osnovu toga, u Portlandu "pronadjen".

Pa kad jesmo.
To je veliki crni snaucer.
Zove se Armando. :D
pa sad... dobro... ajd'...

Aj da me neko drugi pitao to ali ti sine brute...???
Pa na jednom od tvojih linkova sam procitao da su iliri izmislili gips "ILIRBASTER" a britanci to posle promenili u ALAbaster... a s time je zidana piramida. Cement je, kao poboljsanje gipsa, na osnovu toga, u Portlandu "pronadjen".

osim ako su u pitanju reptilijanci pa je to ILIBLASTER i savrseniji model ALABLASTER

Ja se pomalo bavim fotografijom. Ovo sam juce snimila setajuci uz Dunav.
Da li neko zna sta bi to moglo biti?
Izgleda kao prava piramida. Nalazi se na jednom vrlo zabacenom mestu i slucajno sam je primetila dok smo ja i drugarica setale njenog psa.
Mozda je neciji les unutra (od nekog starog vojnika koji je mozda poginuo u ratu):mrgreen:
Mada moze biti spomenik ali da unutra "piramide" pise ono sto treba (sta ja znam...:roll:)

Vi se bas lepo tu salite. :D
Ja se ne ljutim.
Ako sam nesto pogresno napisala.
Neku udaljenost. Nemojte da se ljutite.
Meni snalazenje u prostoru ne ide dobro.Ponekad.
Ali nadam se da je sve tacno.

2004387891357683608_rs.jpg

Imaju tamo neke kuce i restorani.
To kad se prodje onda dodjete do te staze.
I idete jos dalje.
Ako neko bude isao bilo bi lepo da stavi jos fotografija.
Ja necu vise tamo da idem.
Malo me je sada strah.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back