A
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
livija:najbolje rolerima..... da te aca prepozna..... :-D
Livija, a kako ti reaguješ u tim EXTREMNIM situacijama ?!? :shock:livija:pa dobro valjda znash zashto idesh..... sasvim je logichno da trazhish da te povuche.......![]()
![]()
livija:e jes' to zayebano....... :shock: mada sam ja prilichno sigurna da aca redovno dezhura tamo.... tako mi deluje.... kao odgovoran lik.......![]()
![]()
AcaBg82:Kad vas devojka zamoli na Adi da je malo povucete biciklom posto je ona na rolerima i ne moze vide da vozi?
Vac vidim pojedince kako se hvataju za glavu. Uz recenicu ... "Opet je zasro"
krvolok:Livija, a kako ti reaguješ u tim EXTREMNIM situacijama ?!? :shock:
drugi put pozovi mene da je pitam da li hoce da je povucem ili da ona meni povuce.......... svoju molbu naravnoAcaBg82:Kad vas devojka zamoli na Adi da je malo povucete biciklom posto je ona na rolerima i ne moze vide da vozi?
mare34:drugi put pozovi mene da je pitam da li hoce da je povucem ili da ona meni povuce.......... svoju molbu naravno![]()
ma to me ne zanima da li bi ona htela, trip je u lozenjuluckastalutkica:Mislis da bi htela ili mislis da ne bi htela ona tebe da povuce?![]()
mare34:ma to me ne zanima da li bi ona htela, trip je u lozenju
To znachi da oce da se poshevi u zbunu... jbga Aco, ako si prokocko priliku, Ada ne radi do sledece sezone.AcaBg82:Kad vas devojka zamoli na Adi da je malo povucete biciklom posto je ona na rolerima i ne moze vide da vozi?