Da li nešto znači kad potencijalni tast

kaže svojoj ćeri nakon što vas je upoznao da ste vi to jest ja lep muškarac?
Znači li nešto dublje po pitanju vas kao dobrog čoveka za tu ženu ili je u pitanju samo konstatacija o pukoj fizičkoj lepoti?

:heart:
Hmmm?! Mozda njemu ne znaci nista, ali meni to moze da znaci. Koliko si ti u vezi sa tom devojkom? Gde zivis? Koji auto vozis?

Mozda milsi to sto si rekao, a mozda misli da ce te juriti zene, ako se ozenis. A mozda on misli nesto s tobom. Moraces da ga malo bolje upoznas. Da se zblizis s njim, pa mozda otkrijes jos neku porodicnu tajnu buduce zene. ;):heart:

Hmmm?! Mozda njemu ne znaci nista, ali meni to moze da znaci. Koliko si ti u vezi sa tom devojkom? Gde zivis? Koji auto vozis?

Mozda milsi to sto si rekao, a mozda misli da ce te juriti zene, ako se ozenis. A mozda on misli nesto s tobom. Moraces da ga malo bolje upoznas. Da se zblizis s njim, pa mozda otkrijes jos neku porodicnu tajnu buduce zene.

Dovoljno.Prost sam čovjek, ona me voli zbog mog srca i duše.:)

Poslednja izmena:
Kako u opste dodjete do tog stadijuma da sa majkama komentarisete sa kim se hebete i tako to?
Ne podhebavam,ozbiljno pitam.
Ja sam nekad takve stvari komentarisao sa rodjenom sestrom,ali i tu nisam bas preterivao sa razmenom podataka:lol:

Ja sam djevojke i drugarice upoznavao sa kevom... i njen komentar mi je uvijek značio... btw žena mi liči na majku, kad idemo zajedno svi misle da je ona njena ćerka...

Nije,on je prvo dete dobio sa njegovih 34 godine,i uvek je kukao kako nece doziveti da vidi unuke.Medjutim,ziveo je dugo kao kornjaca sa Galapagosa:mrgreen:

Sto se kasnije dobiju deca, ljudi duze zive. Nekako su vitalniji. Moj bivsi decko je imao 52 godine, ali je bio tako super. Bas mi se svidjao. sam je uvek bio raspolozne za zezanja, izlaske. Ne secams e tacno kada se ozenio. Ali mi je bilo super, kada sam saznala da je njegova cerka isla sa mnom u razred ovde u Srbiji jedne godine.:heart:

Back