Da li nekome radi search kako treba?

Tuzni_patak

Elita
Poruka
18.247
Imam 18081 poruku.
Search po pojmu,grupi pojmova mi ne donosi rezultate.Ili nista ili ne ono sto postoji.
Kao da sam na internetu bez Googla.

Da. Zalio sam se.Da rekli su da sam glup pa ne znam da koristim search i da svima radi.Samo su to rekli na nezniji nacin.

Probao sam da bar imam sve svoje poruke na okupu, ono sto je nekad bilo lako odraditi sa upisom username u polje search po korisniku.
Dzaba.Izbaci neki broj postova i tu je kraj.

Svi postovi su tu,bar ja nisam primetio neko VELIKO brisanje, a malo moze da odradi i neki funkcioner sa zadatkom da procisti zakljucane teme.NE ZNAM.

Sad me stvarno zanima hocu li ispasti lud posle ove teme ili ce tema biti zakljucana?
Treca opcija je da se stvarno prizna problem da search ne radi i da se php popravi.

P.S. Ja do daljnjeg ne postujem to pise i na mom profilu.Dok search ne proradi i ono sto postoji bude dostupno korisniku foruma.

ja sam uspeo da pronadjem 11 714 postova a u profilu mi pise 16.046 plus sad ovaj jedan, najstariji post je od 12.10.2008.godine. definitivno nam je neko zagubio proslost. izgleda da je problem sa velicinom baze posto ne verujem da je u pitanju nedostatak skladisnog prostora koji je danas bar jeftin. pre ce biti da je .ogranicenje softvera u radu. ali to bi vec trebalo administracija da nam objasni i obralozi

pretrazivanje poruka radi. povecali smo kvotu poruka koja moze da se vidi.
medjutim nemojte pretrazivati poruke upisivanjem broja strane u linku (dolazi do bugovanja pretrazivanja zbog glomaznosti foruma i ogromnog broja poruka na njemu) nego klikcite na brojeve strana.

Oni koji se zale da ih izbaci toko pretrazivanja.
Ako mozete da kazete da li se to i dalje desava (racunam od ovog trenutka kad sam poslao ovu poruku) i ako se desava opisite sta se tacno desilo (i napisite eventualne poruke - obavestenja ako se pojave)

ovo sam i ja primetio ..ali nakon logovanja izbaci stranu pretrage ciji broj unesem koju unesem, izlistao mi je ukupno 469 stranica

medjutim nemojte pretrazivati poruke upisivanjem broja strane u linku (dolazi do bugovanja pretrazivanja zbog glomaznosti foruma i ogromnog broja poruka na njemu) nego klikcite na brojeve strana.

Ako mozete da kazete da li se to i dalje desava (racunam od ovog trenutka kad sam poslao ovu poruku) i ako se desava opisite sta se tacno desilo (i napisite eventualne poruke - obavestenja ako se pojave)

'Žao nam je nema rezultata. Molim pokušajte sa nekim drugim terminima.'
119 str. 22.05.2010.g. 2975poruka

Kad dođete doktoru da li želite da vam doktor kaže žao nam je ima previše pacijenata .. odite privatno na pregled .. ili ne mogu vam dati uputnicu ..pronađite drugi način .. uvijek ima drugi način ..zar ne ..posebno kad je zahtjev drugog u pitanju ..a kad smo mi ti koji zahtjevaju drugi načini služe za ostvarivanje jednog jedinog ...
Zar je toliko teško staviti se u poziciju drugog ... razumjeti 'potrebu' ... ne razumjeti zašto tim putem, ali razumjeti zašto se želi baš tim putem ...
Nema opravdanja za ljenost i neodgovornost ...
Žalite se kad dobijete lijek drugog fabričkog proizvođača, a istog sastava ... postoji razlika..ja hoću baš taj .. potpuno je nehumano od ljekara da vam ne propiše baš taj ..a kad treba na svom poslu isto uraditi za one za koje ste odgovorni..gdje je onda humanost bez alternative ...
Ja prosto ne mogu razumjeti takvo obavljanje svog posla ..
..niti one koji ga obavljaju ... ustvari mogu ... valjda je u tome problem ...

napravi screenshot tog pretrazivanja

Imam bolju ideju - ukucaj moj nick tgdanijela u opciju pretraži ovaj forum na pdf žene,označi - prikaži teme i vidjet ćeš da je prikazana tema na kojoj nisam postovala..
Ne reče li ti ono da se sve može naći samo ako se potrudiš ..a sad bi da se ja trudim umjesto tebe...
Ali ovo mi je još važnije - Kad ukucam pojam DMS IV klasifikacija na pdf Psihologija, isto na opciji pretraži ovaj forum (napredno pretraživanje) i bilo da označim prikaži teme ili prikaži tekstove izbacuje mi samo jednu temu - Depresija..iako sam u temi Poremećaj ličnosti puno puta koristila ovaj termin i prevodila kriterijume DMS IV klasifikacije specifičnog Poremećaja ličnosti sa engleskog kako bi bili najnoviji i najistinitiji ...

TO JE CAKA...:ok:.

Na taj način sam i došao do svoje ...PRVE PORUKE..:).( malo je potrajalo...oko 8 min...;).)

Već pola sata pokušavam pronaći svoje tekstove na temi MOJE MALE ŠARENE EMOCIJE (koja ima 11 031 post), na pdf Romantika ...Jeste da nisam puno tamo pisala, ali to nije razlog da trebam čitav dan pretraživati da bi došla do njih listajući stranicu po stranicu ... ako se nisu potpuno izgubili ...Probala sam i preko naprednog pretraživača na tom pdf-u kao i preko pretraživača na temi ...i ništa ...
Šta bi bilo da banka ovako funkcioniše..?

Back