Da li neko podržava SLYTHERIN?

Da ja idem u Howgorst bio bih u Sliterinu bez dvoumljenja, zbog onoga sto odlikuje Sliterince. Ali se ne slazem sa svim sto su postovaoci Sliterina ovde napisali, jer su pomalo rasisticki nastrojeni. Carobnjake cini njihova moc, a ne poreklo, sto se vidi, kad uporedite retarde od Kreba i Gojla sa Hermionom(koja je doduse vise vredna nego talentovana).
Ova tema treba ponovo da zazivi, jer je dosta toga promenjeno od izlaska 7 knjige.
Mislim da je poenta knjige prenesena na ljubav u potpunosti, a mesta za mrznju nema.
Moji omiljeni likovi su Sirijus, Lupin, Snejp i luda Belatrix, a ne podnosim onu novinarku, Fadza, i sve ostale ministre.
Kako mislis da se registrujemo, gde to ima? Ja bih rado, mada sam pomalo izrod...

hermiona ni po ceu nije mocna, vec samo zna neka sranja.. Recimo najmocniji lik je dumbldor kao stari MUSKI carobnjak, verovatno je neki ubica bio tokom zivota ili slicno... Mada o5 kazem glupo je jer nije objasnjeno
Recimo ako postoji nesto kao willpower u hari poteru, onda bi definitivno bio najjaci neki lik koji manipulise time, najjaci macevalac ili tako nesto koji je ovladao voljom , nesto tipa dzedaj

Back