Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Najozbiljnije.
Što je najgore, mom ujaku su to isto gledali i rekli i on se čovek stvarno dvaput oženio.
Zeznuo se prvi put pa je morao da ispravlja grešku, ali ne ne - ja se neću zeznuti.
Da mi ženidba rešava sve trenutne životne probleme možda bih se i oženio momentalno. Ali s obzirom da ne rešava ni jedan (a plus će da mi natakne još jedan i to popriličan), onda ništa.
Da mi ženidba rešava sve trenutne životne probleme možda bih se i oženio momentalno. Ali s obzirom da ne rešava ni jedan (a plus će da mi natakne još jedan i to popriličan), onda ništa.
Jel ti i mozak curi iz usiju?
A i vi zene ste totalno nezanimljive za druzenje, glavni zivotni cilj vam je da nadjete decka koga cete da volite do iznemoglosti i da se jednog dana udate za istog.
A i vi zene ste totalno nezanimljive za druzenje, glavni zivotni cilj vam je da nadjete decka koga cete da volite do iznemoglosti i da se jednog dana udate za istog.
ijao preslatko
kao prvo,teško da sam žensko
jedino što govori u prilog teoriji da sam žensko je rupa koju imam među nogama
kao drugo,teška sam profuknjača i nerado ulazim u bilo kakve veze,a kamoli u brak
treće,udala bih se čisto iz koristi