Da li neko može da mi objasni u čemu je fora?

Pozdrav svima,
često čujem kako postoje i muške i ženske osobe koje su imale više partnera.Zašto se onda ženska osoba koja je imala najmanje pet muškaraca naziva kurvom,a muška šmekerom?Zašto se on ne naziva kurvarom?Ako je imao vise partnerki.U čemu je tu stvar?
odgovor: Stvar je u sledecem.Muski polni organ,sto vise menja vlasnice svog uzivanja,sve je bolji,cvrsci i glatkiji. Nasuprot tome,zenski polni organ,
koji se latinski zove vagina,usled cescih promena muskog polnog organa,koji doticnu tretira,postaje sve pohabanija,trosnija,suvlja i konacno,kod zena
koje su promiskuitetne,gubi vlaznost i lep oblik.!

f1b9e18796c648a3ad960d1bc6d5b0bd.jpg

Jedna žena (нека као наша Мира) је pitala Konfucija:
- Kako to da kada žena spava sa 3 različita muškarca, svi kažu da je drolja, ali kada muškarac spava sa 10 različitih žena, onda je on "faca"?
Konfucije odgovara:
- Ako jednu bravu otvaraju 3 različita ključa, to je onda loša brava, ali ako jedan ključ otvara 10 različitih brava, to je onda dobar ključ!

odgovor: Stvar je u sledecem.Muski polni organ,sto vise menja vlasnice svog uzivanja,sve je bolji,cvrsci i glatkiji. Nasuprot tome,zenski polni organ,
koji se latinski zove vagina,usled cescih promena muskog polnog organa,koji doticnu tretira,postaje sve pohabanija,trosnija,suvlja i konacno,kod zena
koje su promiskuitetne,gubi vlaznost i lep oblik.!
Od kad se ti razumes u ginekologiju?

Meni fali jos dva ispita da budem diplomirani ginekolog i otvaram privatnu ordinaciju trenutno trazim lokal u knezu... budem ginekolog privatmik i pregledam samo zene od 18 do 25. I ja kao skoro diplomirani ginekolog moram da napisem da su ti navodi netacni.

Bila je ovakva tema, gotovo potpuno ista i uvodna rečenica. Pa i ku'rvar nije po meni ružno, opet je on šmeker koji ide i roka k'urve.Ybga takav je sistem građen milenijumima, ali da se nešto bitnije promeni neće, upravo zbog fizičkih osobina jednih i drugih jedinki.Ženka prima, i ona se ''troši''.Razmišljanje muškarca- zar da je uzmem pa da mi se meju i hvale mi se kako su je yebali i kako se yebe dobro.Sama žena razmišlja- pa kad je toliko privlačan da su mu mnoge dale da ih yebe znači da nešto vredi, uzimam ga za sebe.Biološki gledano- mužijak hoće nesvesno ženu koja će roditi sigurno njegovo dete, da nema dilemu, a ženka gleda mužijaka koji je sexualno najaktivniji, jer je nesvesno najsigurnija da takav mužijak sigurno ima potencijala da joj napravi dete

Zašto se onda ženska osoba koja je imala najmanje pet muškaraca naziva kurvom,a muška šmekerom?Zašto se on ne naziva kurvarom?Ako je imao vise partnerki.U čemu je tu stvar?
Pa, to se tako kaže jer negde postoji plan da se moral toliko sroza da je samo bitno da li nas neki drugi ljudi vide kao *****/šemkerke ili šmekere/kurvare.
Ako niko ne kaže, propala stvar, mora se uložiti više truda, mora se više šmekerisati/kurvati.
Senzacionalizam! Egzibicionizam! Zaslepljivanje, sablažnjavanje!

Ljudima je bitnije šta se o njima priča nego da stave prst na čelo i sami sebe procene.
Ako dođu do toga da sami sebe procenjuju, pukli su, čovek koji je stavio prst na čelo u ovom društvu je osuđen na poraz, uvideće da je propao načisto.

Nebitno je kog pola je osoba, ukoliko živi promiskuitetno i to pravda modom, zabavom, ludilom mladosti, neutoljivošću apetita, odgovorom na zahteve društva i sl., ona je običan propalitet... a najčešće je zapravo žrtva nekih jadnika koji bi da proteraju iz svesti naroda sve što je zaista esencija života.

Pozdrav svima,
često čujem kako postoje i muške i ženske osobe koje su imale više partnera.Zašto se onda ženska osoba koja je imala najmanje pet muškaraca naziva kurvom,a muška šmekerom?Zašto se on ne naziva kurvarom?Ako je imao vise partnerki.U čemu je tu stvar?
Stvar je u degradaciji zena i uzvisivanju muskaraca.
Sto bi rekli u dvostrukim arsinima.
Sve u svemu velicanje nemorala kada su u putanju muskarci
a kada su u pitanju zene degradacija i mrznja.

To su patriarhalni dupli standardi.Patriahalni sistem je takav,zatucan,poriče ženski sekualitet i tretira ga kao da je nekako pogrešan.A u isto vreme gura muškarcima da budu nesigurni u svoju muževnost ako ne skupe što više iskustva...a opet im kao vrhunac muževnosti nameće da moraju po svaku cenu da budu prvi i jedini.

Ukratko,još jedna glupost koja ništa ustvari ne donosi dobro ni kom.

Back