ziv_ili_mrtav
Obećava
- Poruka
- 55
Koristio neko ChatGPT? Radi li to? Može li se pisati seminarski rad s njim? 
Našao sam ovdje neki tekst pa sam riješio malo da ga proučim

Našao sam ovdje neki tekst pa sam riješio malo da ga proučim

Hvala drugar na informaciji. Ja sam i razmisljao da bi trebalo dorađivati test. Sve je to jos u povoju. A kad nesto tek izađe toliko se i reklamira. Zato prave toliku buku sa tim 😁ChatGPT loš,nikakav...
Sa 4 može al mislim da se ona plaća,sa ovom free verzijom može al je puno bagova
Najnovija verzija je vrlo dobra kako čujem,dok ova free verzija nije nešto,mada ti može poslužitiHvala drugar na informaciji. Ja sam i razmisljao da bi trebalo dorađivati test. Sve je to jos u povoju. A kad nesto tek izađe toliko se i reklamira. Zato prave toliku buku sa tim 😁
Koliko para, toliko i muzike, uvijek bilo 😁Najnovija verzija je vrlo dobra kako čujem,dok ova free verzija nije nešto,mada ti može poslužiti
😁Pazi citat: "ali umjesto toga ima dubinsko razumijevanje izgovorene i pisane riječi."
Oce to![]()
Za guglanje je sigurno dobarOdlican je. Bolji nego stack overflow, kad mi treba da izguglam neke gluposti za programiranje sto me mrzi da pamtim (i inace ih guglam), chatgpt je extra!
Mozda malo previse informacija mi da, ali ne smeta.
Za guglanje je sigurno dobar![]()
Mora da su pomesali Lepu Brenu sa papomДаје превише лажних информација. Ево једне баш крупне данас.
![]()
Или су Њофру помешали са папа Франческом, док је био председник Партизана.Mora da su pomesali Lepu Brenu sa papom![]()
za seminarski sigurno moze da posluzi, ali bi ti trebalo sigurno da proveris i malo doteras to sto ti je serviraoKoristio neko ChatGPT? Radi li to? Može li se pisati seminarski rad s njim?
Našao sam ovdje neki tekst pa sam riješio malo da ga proučim![]()