I
iluzionista
Gost
Lilu:I kakve to veze ima s nadimcima?
Ima.

Poz. Lili

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lilu:I kakve to veze ima s nadimcima?
_ovano ti babo tvoj!®:da si bar neka Vesna, pa da je podVesno, ovako suviše za_interes_ovano![]()
Svakako da.Ime nisam mogao da biram ali nick mogu.I nisam ni znao kakav cu postati kada sam bio beba.Sada sam "Ljubitelj zvezdi".shx:Zbog cega biramo nadimke koji vrlo cesto nemaju nikakve veze sa nasim imenom? Da li bi hteli da budemo neko drugi? Da li nas taj nadimak bolje karakterise od naseg imena?![]()
Pa koliko ja znam postoji SoulRaver igrica. To ti je Legacy of Kain serial ili tako nesto. 100% sam pogresio. Neka me neko ispravi!Soulraver:WhiteWolf inace bi stavio taj nik ali je zauzet Soulraver znaci neko ko ima uticaja na duse prisutnih inace zvuci cool kao iz neke video igre ili stripa.
mrJack:Pa koliko ja znam postoji SoulRaver igrica. To ti je Legacy of Kain serial ili tako nesto. 100% sam pogresio. Neka me neko ispravi!Soulraver:WhiteWolf inace bi stavio taj nik ali je zauzet Soulraver znaci neko ko ima uticaja na duse prisutnih inace zvuci cool kao iz neke video igre ili stripa.
Vidis, svaki dan nesto naucim!iluzionista:mrJack:Pa koliko ja znam postoji SoulRaver igrica. To ti je Legacy of Kain serial ili tako nesto. 100% sam pogresio. Neka me neko ispravi!Soulraver:WhiteWolf inace bi stavio taj nik ali je zauzet Soulraver znaci neko ko ima uticaja na duse prisutnih inace zvuci cool kao iz neke video igre ili stripa.
To je SoulRipper![]()
mrJack:Vidis, svaki dan nesto naucim!iluzionista:mrJack:Pa koliko ja znam postoji SoulRaver igrica. To ti je Legacy of Kain serial ili tako nesto. 100% sam pogresio. Neka me neko ispravi!Soulraver:WhiteWolf inace bi stavio taj nik ali je zauzet Soulraver znaci neko ko ima uticaja na duse prisutnih inace zvuci cool kao iz neke video igre ili stripa.
To je SoulRipper![]()
Hvala!
iluzionista:Evo ga screenshot.Vruc kao lebac.
![]()
Novi izgled:
Ma Iluzionista je sav super. :wink:Groucho Marx:E, ovo lepo izgleda... Sajt je super, to sam vec i rekao, ali linkovi su najbolji. Hvala covek, nisam to ocekivao... Sta? Ma ne... Nisu radosnice, samo mi je nesto upalo u oko...
Groucho Marx:E, ovo lepo izgleda... Sajt je super, to sam vec i rekao, ali linkovi su najbolji. Hvala covek, nisam to ocekivao... Sta? Ma ne... Nisu radosnice, samo mi je nesto upalo u oko...