Da li nasi nadimci na ovom forumu govore mnogo o nama?

• Začetnik teme Začetnik teme shx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
iluzionista:
mrJack:
Soulraver:
WhiteWolf inace bi stavio taj nik ali je zauzet Soulraver znaci neko ko ima uticaja na duse prisutnih inace zvuci cool kao iz neke video igre ili stripa.
Pa koliko ja znam postoji SoulRaver igrica. To ti je Legacy of Kain serial ili tako nesto. 100% sam pogresio. Neka me neko ispravi!

To je SoulRipper :lol:
Vidis, svaki dan nesto naucim!
Hvala!

Long ago in a distant land,
I, Aku, the shape shifting master of darkness,
unleashed an unspeakable evil,
but a foolish samurai warrior wealding
a magic sword, steped forth to opose me...
Before the final blow was struck,
I thore-openend a portal in time and plunged
him into the future, where my evil is law!
Now the fool seaks to return to the past,
and undo the future that is Aku...

mrJack:
iluzionista:
mrJack:
Soulraver:
WhiteWolf inace bi stavio taj nik ali je zauzet Soulraver znaci neko ko ima uticaja na duse prisutnih inace zvuci cool kao iz neke video igre ili stripa.
Pa koliko ja znam postoji SoulRaver igrica. To ti je Legacy of Kain serial ili tako nesto. 100% sam pogresio. Neka me neko ispravi!

To je SoulRipper :lol:
Vidis, svaki dan nesto naucim!
Hvala!

al sam postao bitan 8)

iluzionista:
Evo ga screenshot. ;) Vruc kao lebac. :lol:

Da ne bi ova zanimljiva tema pala u zaborav, iskoristicu priliku da bacim novi screenshot. Zasto novi screenshot, prosudite sami (jeste, radikalno sam promenio izgled prezentacije :)).

Novi izgled:
scrshot1.jpg

Groucho Marx:
E, ovo lepo izgleda... Sajt je super, to sam vec i rekao, ali linkovi su najbolji. Hvala covek, nisam to ocekivao... Sta? Ma ne... Nisu radosnice, samo mi je nesto upalo u oko :)...

haha :lol: Pa, ok je sajtic. ;) Svideo mi se... No, jos neko vreme ce linkovi biti na naslovnoj. Vec za par dana bi se moglo desiti da linkovi dobiju sopstvenu stranu. ;) Imam dosta interesantnih adresa da podelim. :lol:

Back