Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
jel znas da je jednom ispala frka kad su provalili da na alpskom mleku pise da je proizvedeno negde u bosni,cini mi se...uglavnom nije bilo sa alpa...?
pa ako pise sta se ima provaljivati..ne mogu se setiti toga ali nesto znam da su o ispravnosti pre 6-7 god drvili..mozda je bas to u pitanju..ali kako god kad ga pijes ima neki shmek koji kao da procishcava..u grckoj je isto takvo mleko..nase nema nijedno slicno
pa ako pise sta se ima provaljivati..ne mogu se setiti toga ali nesto znam da su o ispravnosti pre 6-7 god drvili..mozda je bas to u pitanju..ali kako god kad ga pijes ima neki shmek koji kao da procishcava..u grckoj je isto takvo mleko..nase nema nijedno slicno
bilo napisano jaaaako sitnim slovima...znas vec tu foru,da se ne vidi,a sve po zakonu...
meni je to mleko drugacije kad ga kupim u zagrebu,npr ili varazdinu...kad odem u goste...