Droid
Legenda
- Poruka
- 51.843
Eh sad... kad bi imali opciju da birate da dobijemo nekog Gadafija za diktatora, ili pak losu demokratiju, evo moze i ovu nasu sta bi ste izabrali?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ah sad.. topla voda. Nema bre normalnih gradjana...
Da, jer da bi srpski narod (kao i moj, crnogorski) postao što demokratskiji, prvo treba da preživi "tešku" diktaturu.
A ti siptaroljubac nemoj da se javljas... tvoje misljenje me ni najmanje ne zanima...
A što ne pitaš Libijce?Dobar Gadafi ne postoji.Pa ja jesam europejac al mislim da nam je narod nezreo i nepismen i da bi nam dobar Gadafi bio kao melem na ranu.![]()
Хајде Црногорац (ако си уопште Црногорац) скини нам се. Не тртљај превише.Tebi se nijesam ni obratio
Diktatoru makar znas ime, da mu psujes majku, smisljas pogrdne parole i sl. U situaciji u kojoj danas zivimo imamo diktaturu od strane jednog ili vise diktatora kojima ne znamo ime, jer nas nasa vlast ubedjuje da smo nezavisna drzava koju vode predsednik i premijer. Da nije strasno bilo bi smesno.
Tebi se nijesam ni obratio
Meni meni izgubljeni albanofile. Ja sam postavio pitanje ovde. Moja tema
A i ja se cudim. Sad mi rekose da si ti siptar.
Хајде Црногорац (ако си уопште Црногорац) скини нам се. Не тртљај превише.
A ko uopšte može da garantuje da bi diktator bio dobar. Ako nam s njim krene naopako ne možemo ga smeniti, a demokratski izabranu vladu možemo.