Da li muškarci .... žene u mozak? I da li majke muške dece postaju muškobanjaste nakon trudnoće?

Jel to znaci samo onda device zeniti?
Da, verovatno . Kod starih Slovena je postojao obicaj da devojka koja je silovana provede 3 godine u kući lokalnog sveštenika, i onda joj on pomogne da se resi tog zapisa koji joj je ostavio silovatelj. Molitve, neke lekovite biljke,...
i onda se ona obično uda za sveštenik ovog sina i ostane tu trajno. Tako kaže priča iz naše prošlosti.
Dr. Garj je rekao da sa biološkog stanovišta raznovrsnosti to mešanje gena uopšte nije loše, naprotiv. Više raznovrsnih gena znači zdraviji organizam.

Garjajev je predlagao da se deca prave rano, pa onda ,... radi šta hoćeš ako ti je do svrljanja...😃😃
Sećam je jednog kolege iz mladosti čija je majka promenila dosta muškaraca, bio je vrlo snažan. Možda je u tome bit, jer kažu da jači geni prevladavaju u slučaju telegonije. Ali, ipak bi bilo dobro da čujemo struku, možda nekog biologa da kaže svoje...

Garjajev je predlagao da se deca prave rano, pa onda ,... radi šta hoćeš ako ti je do svrljanja...😃😃
Sećam je jednog kolege iz mladosti čija je majka promenila dosta muškaraca, bio je vrlo snažan. Možda je u tome bit, jer kažu da jači geni prevladavaju u slučaju telegonije. Ali, ipak bi bilo dobro da čujemo struku, možda nekog biologa da kaže svoje...
Bolje ipak prava struka da kaze da. Ne bih bas to sta kaze neki dr Gagarin i sl.

N

P. P. Garjajev je bio prof. doktor molekularne biologije, dakle struka sigurno.
Mislio sam da neko ovde stručan, ako ima, da kaže po koju.
Sve je to nedokazano. Evo citam o coveku dosta njegovih istrazivanja imaju autocitate i neproverene stvari. Cak neki pisu da ni ne pise radove po akademskim pravilima. Naravno i tvrdi da geni prenose bla blabla preko kvantne mehanike. A geni su makromolekuli i prenose informacije hemijskim putem, to je ono sto je dokazano. Kvantna mehanika je i dalje tabula raza.
Imas i onog rusa, navodno uvazenog akademika, koji tvrdi da treba da se pije vodonik-peroksid svaki dan po casicu rakije i da to ono dole dezinfikuje samo tako.
Sto je najgore nasi mediji to i te kako prenose u formi: Necete verovati sta ce biti ako pijete ovo svaki dan.

Vest još iz 2012. ali i dalje aktuelna

Studija Hačinson centra otkriva muški DNK u mozgu žena.

Istraživanje u laboratoriji dr. Lee Nelsona prvo je pokazalo visoku učestalost muškog mikrohimerizma u ženskom mozgu; dalja studija potrebna da bi se utvrdile medicinske implikacije

Ako ovo nije dokaz da muškarci ... žene u (zdrav) mozak, onda ne znam šta je?
teška glupost

Mislis ili ima?
He he, dobro pitanje.
Bio sam kod svojeg doktora i rekao je da mi se je popravio sluh za 4 - 8 % . I to je sigurno. Pitao sam svog docu šta misli o kvantnoj medicini, a odgovor je bio birokratski, kao ja sam studirao klasičnu medicinu i ne znam ništa o tome.
Drugo, imao sam, a i još se pojavljuju bolovi u donjem delu leđa, kičma. Posle samo 20 minuta terapije osećam se mnogo bolje. Autosugestija? Mislim da ne.
Možda nekako masira , ili popravi protok krvi u mišićima.
Platio sam 1000 E za modulator i još hiljdarka za moju ličnu matricu koju su mi poslali iz Moskve iz Garjajevog instituta.
Nije bila mala para.
Za sluh nisam siguran da se nije popravio sam, za bol u leđima sam siguran da pomaže, ali moraš da se držiš terapije ...

Back