andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.506
pravopisni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaha , a realno nema nesto Licana po NS, vise nas Dalmatinacanemaju svi srecu u zivotu![]()
Neki imam neki nemaš. Ali ko zna, ako se dovoljno potrudiš...nemaju svi srecu u zivotu![]()
Dalmacija, Lika, sve je to isti rac... krš kameni mom srcu drag.hahaha , a realno nema nesto Licana po NS, vise nas Dalmatinaca
nesNeki imam neki nemaš. Ali ko zna, ako se dovoljno potrudiš...![]()
Ma neću sad kafu, imaš nešto drugo da ponudiš?
a nije bas xD mi smo mediteranska klima, more, oni planine, al ajd, krs i kamen daDalmacija, Lika, sve je to isti rac... krš kameni mom srcu drag.![]()
ijaooI ja sam iz Like !!!
Pa nećeš da ih jedeš?Malo teze da se svare, ali obzirom na muski deo iz tog kraja koji je smoran, one su podnosljive.
Лика уопште није крш.Dalmacija, Lika, sve je to isti rac... krš kameni mom srcu drag.![]()
Pa imaš u Dalmaciji isto plodne zemlje, verovatno najbolja i najkvalitetnija je ona oko Vranjskog jezera.Лика уопште није крш.
Понегде, око Удбине.
Гацка долина (од Оточца до Плитвица) је супер плодна земља, црница прве категорије. Крај познат по полопривреди, узгоју купуса и кромпира.
У Лици свуда имаш воћњаке и дрвеће свих врста, од листопадног до зимзеленог.
Али Далмација јесте каменита и кршна.
Разлика је велика.Pa imaš u Dalmaciji isto plodne zemlje, verovatno najbolja i najkvalitetnija je ona oko Vranjskog jezera.
Ali nastavno da je većinom kamen.![]()
Pa to, isto je, samo je razlika u odnosima.Разлика је велика.
У Лици је камен мало око Удбине и Грачац, Зрмања, али то је већ граница са Далмацијом.
Nestalo, ko zna zasto.Gde su nam postovi?![]()