крсташ
Veoma poznat
- Poruka
- 10.283
То важи за све, не само за женидбу.Da ali ne mora da se zeni.
Ти можеш да одеш код некога и да склапаш посао, можеш да тражиш помоћ, да живиш поред тих људи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То важи за све, не само за женидбу.Da ali ne mora da se zeni.
Pricam o obavezivanju prema nekome ili ne. Ne moras da traizis drzavni posao i ceo radni vek u toj firmi, nekmoli da zivis pored poslodavca.То важи за све, не само за женидбу.
Ти можеш да одеш код некога и да склапаш посао, можеш да тражиш помоћ, да живиш поред тих људи.
БратоууууPricam o obavezivanju prema nekome ili ne. Ne moras da traizis drzavni posao i ceo radni vek u toj firmi, nekmoli da zivis pored poslodavca.
Brateu ja tebi kaem, mozes da zdimis pre nego krene da isplivava poreklo. Taman dok se jos pretvara da je super cool moderna voli dobar mjuz dobar seks i to. Cim na pr kaze: ja volim muskarce koji su junaci, krsne, postene, vrijedne i td ti zdimis.Братоуууу
порекло ти је битно за све. Пре или касније изађе на површину.
Ови што овде причају да знају све, не знају ништа, почев од "орешника" па до тога какве су личанке.
Pase i ostaseТако је !
Мој Паша је Личанин и ја се поносим што нисам као он ...![]()
na ovoj temi molim vas bez : "Brateu","Bratouyy" i sl. odvratnosti. Hvala!Brateu ja tebi kaem, mozes da zdimis pre nego krene da isplivava poreklo. Taman dok se jos pretvara da je super cool moderna voli dobar mjuz dobar seks i to. Cim na pr kaze: ja volim muskarce koji su junaci, krsne, postene, vrijedne i td ti zdimis.
naravno. ovde samo licke pjesme.na ovoj temi molim vas bez : "Brateu","Bratouyy" i sl. odvratnosti. Hvala!
Да би могао да оствариш нешто више, било у послу или са женама, мора да прође неко време.Brateu ja tebi kaem, mozes da zdimis pre nego krene da isplivava poreklo. Taman dok se jos pretvara da je super cool moderna voli dobar mjuz dobar seks i to. Cim na pr kaze: ja volim muskarce koji su junaci, krsne, postene, vrijedne i td ti zdimis.
Vazi brate, uzivaj u temina ovoj temi molim vas bez : "Brateu","Bratouyy" i sl. odvratnosti. Hvala!
A otac domacin koji pici po kaficima?Да би могао да оствариш нешто више, било у послу или са женама, мора да прође неко време.
То што се поштења и др. врлина тиче, увек ми је била неспојива "мајка" и "домаћица" која пичи по клубовима.
pa on moze jer ne nepisano pravilo da majka mora da uspavljuje i brine oko dece non stop.A otac domacin koji pici po kaficima?
Aha. Najezih se.pa on moze jer ne nepisano pravilo da majka mora da uspavljuje i brine oko dece non stop.
i ja istoAha. Najezih se.
Ma kapiram, to kod vas licanki prolazi. Nista romantika, nista da ne seces grane i pustis da buja. Moze mozda po neki zagrljaj a da te licanka ne ugrize za nos ako preteras. Nema ono plesi ljubavi. Pusti iz sebe. Nego sta!i ja isto
volimo ozbiljno i direktnoMa kapiram, to kod vas licanki prolazi. Nista romantika, nista da ne seces grane i pustis da buja. Moze mozda po neki zagrljaj a da te licanka ne ugrize za nos ako preteras. Nema ono plesi ljubavi. Pusti iz sebe. Nego sta!
Неспојиво једно са другим.A otac domacin koji pici po kaficima?
То је разговор између мене и @MrNapokon.na ovoj temi molim vas bez : "Brateu","Bratouyy" i sl. odvratnosti. Hvala!
Ja sam čula kad se ljudi udadu ne mrdaju iz kućeНеспојиво једно са другим.
Овде се људи лажно представљају као домаћини или привржене мајке. У суштини сви желе да иду по кафанама, клубовима, кафићима и хотелима, а прича о породици је ту због притиска средине и друштвене инерције.
Људи који се ожене и увале у кредите, крену около да иду и да питају "ка' ће се жениш" или ове што су се удале једва и родиле дете, крену да се хвале својим достигнућем.
То је више статусна прича, него љубавна или приватна.
Сада се удаш и оставиш дете у играоници или најмиш жену да га чува, док ти идеш около.Ja sam čula kad se ljudi udadu ne mrdaju iz kuće
Mi nemamo para. Vezana sam za radijator.Сада се удаш и оставиш дете у играоници или најмиш жену да га чува, док ти идеш около.
Ко има паре, тај може да шета.
Не делујеш као да си на кратком ланцу.Mi nemamo para. Vezana sam za radijator.
Tako je bratej