Da li muškarci preteruju?

Ortak2

Primećen član
Poruka
548
Sa jedne strane, muškarci osuđuju plastične operacije, sa druge strane hiljadu lajkova za AI kojoj su prenaglašene obline.

(Nisam htela da primer bude vulgaran, u bikiniju ili u seksi odeći i pozama, dovoljno je i ovo da se shvati šta pitam - njeni kukovi, bokovi - stvarno vam se dopada?)
FB_IMG_17540385118765098.jpg

Hiljadu lajkova ne daju nikakvu informaciju. To je bezličan podatak.

Prvo, nema garancije da ti lajkovi dolaze samo od muskaraca, zar ne?

Drugo, cak i da dolaze, opet ne govori nista jer nemamo odnos posetilaca (viewers) u odnosu na broj lajkova.

Tako da ti je izvor apsolutno nemerodavan za jednu generalizaciju tipa "muskarcima se ovo svidja".

Tek ako bi imala podatak koji kaže "od 1200 muskaraca koji su pogledali ovu sliku, njij 1100 je lajkovalo" onda bi imala i informaciju koja glasi "muskarcima se ovo svidja".

Hiljadu lajkova ne daju nikakvu informaciju. To je bezličan podatak.

Prvo, nema garancije da ti lajkovi dolaze samo od muskaraca, zar ne?

Drugo, cak i da dolaze, opet ne govori nista jer nemamo odnos posetilaca (viewers) u odnosu na broj lajkova.

Tako da ti je izvor apsolutno nemerodavan za jednu generalizaciju tipa "muskarcima se ovo svidja".

Tek ako bi imala podatak koji kaže "od 1200 muskaraca koji su pogledali ovu sliku, njij 1100 je lajkovalo" onda bi imala i informaciju koja glasi "muskarcima se ovo svidja".
Ma, pitala sam "Jel' ti se ovaj tip žene sviđa?"
Prosto pitanje, nisam zalazila dublje ali hvala na postu.

U suštini, pitala sam da li se muškarcima ovo sviđa, pa sad hibrid ili žena, nisam precizirala.
Frederik kaže da ovakve prirodne žene i ne postoje, moje pitanje se odnosi "da li biste voleli da postoje".
A sećam se ujne sa sela, posle 6 porođaja joj je obim bokova bio više od metar i po, skoro da izgleda ovako, samo što u realnom životu to uopšte ne izgleda lepo.

U suštini, pitala sam da li se muškarcima ovo sviđa, pa sad hibrid ili žena, nisam precizirala.
Frederik kaže da ovakve prirodne žene i ne postoje, moje pitanje se odnosi "da li biste voleli da postoje".
A sećam se ujne sa sela, posle 6 porođaja joj je obim bokova bio više od metar i po, skoro da izgleda ovako, samo što u realnom životu to uopšte ne izgleda lepo.

Ovakav odnos bok/struk u real life-u ne postoji.

Sa jedne strane, muškarci osuđuju plastične operacije, sa druge strane hiljadu lajkova za AI kojoj su prenaglašene obline.
Лично преферирам узак струк и широке кукове, с тим што те две ствари не морају да буду изражене као на слици. Међутим, то је само идеал који се тиче физичког изгледа, и то првенствено тела. Ценим лице више него тело, а тело без адекватног духа ми не значи ништа. Теже ми је да занемарим дух него тело ( што опет не значи да немам минимуме. )

Ja volim velike butine, velike zadnjice, grudi, može i stomak a može i uski struk, onako široko, brazilski, da ima za šta da se uhvati. Ali volim i svaki drugi tip žena, osim previše mršavih. Može čak i bez grudi ali da ima druge obline, ili mišiće, trbušnjake, uvežbanu zadnjicu. Može čak i ružna da bude, ako je zgodna. Obline su zakon. Hehe

Ja volim velike butine, velike zadnjice, grudi, može i stomak a može i uski struk, onako široko, brazilski, da ima za šta da se uhvati. Ali volim i svaki drugi tip žena, osim previše mršavih. Može čak i bez grudi ali da ima druge obline, ili mišiće, trbušnjake, uvežbanu zadnjicu. Može čak i ružna da bude, ako je zgodna. Obline su zakon. Hehe
a šminka?
-----------------------
nisam u tom fazonu, volim sve sa merom

(Nisam htela da primer bude vulgaran, u bikiniju ili u seksi odeći i pozama, dovoljno je i ovo da se shvati šta pitam - njeni kukovi, bokovi - stvarno vam se dopada?)
Pogledajte prilog 1764271
Ne dopada nam se

Jedan moj ortak, poznanik, bio kod debele komšinice koju zna ceo život maltene, i ona ga nekako uzbudila, posle je pričao da ne može da se opiše koliko je dobro kad je ženska debela 🤣
Ako je verovati i ako je do kako- kome.
Ja mu verujem, oduševljen izraz lica
:lol:
Ja volim i obične i debele, samo ne mršave, mislim može fit i da je vitka, ali ne kostur kao manekenke.

Back