Medo Medic
Zainteresovan član
- Poruka
- 388
ČEZNU JOŠ OD ROĐENJA
8)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
muske grudi te asociraju na nektar marmeladu?Teki:isto koliko i žene čeznu za muškim grudima ....
:?
odkud znaš?Rokaj Snimaj:muske grudi te asociraju na nektar marmeladu?Teki:isto koliko i žene čeznu za muškim grudima ....
:?
e , Milojko , ako si zaboravio , onda promeni godište u profilu ...Milojko Vasic:Teki:Milojko i jos par likova me prvo DOBRO ispljuju , pa onda valjda ocekuju da sedim i placem pored monitora. da im kazem da su se zeznuli ili da ih jos drzim u neizvesnosti ?![]()
Kad je tebe Milojko ispljuvao ? Ajde, lepote ti tvoje, potraži tu temu, napiši link, da vidim, da pročitam, pa da se najlepše izvinim. I zašto misliš da ja očekujem da ti sediš i plačeš pored monitora ? Otkud to ? Ono sa maljavim grudima je šala na račun narodnjaka i pošalice: isplači se na mojim maljavim grudima ...
AllPacino:sise su zakon
vaga55:
divlja-u-srcu:Ja mislim da je to u nekakvoj nevidljivoj vezi, mada nisam strucnjak! Vole muskarci da siskaju, pa to ti je!![]()
dimitrije drugi:Sram te bilo mali, sta to pricas?![]()
mnogo mi je dosadno kada vidim da su vam presušile ideje :wink: onda ja iskopam negde sise i vi se lepo zabavljatemammy:vaga55:
vagice, jel' tebi bilo dosadno pa si iskopao tonu starih tema?? 8)