Da li mu se svidjam?????

Pa ovo je gore od avanture ili kres šeme.
Gospođo, Vi ste zaljubljeni.

Lakše bih podneo da mi žena kaže: "ja sam se kresnula sa ...", besneo bih ko ris bez sumnje,možda bi je(i/ili njega) i mlatnuo, ali da mi kaže "ne želim ga telesno, ali mislim na njega svaki dan zadnje tri godine" samo bih spremio olovku da potpišem razvod.Tada bih znao da samnom može biti samo iz navike ili lojalnosti ili čega već,a srce joj je otišlo na drugo mesto, a to mi ne treba.

Kako god okreneš biće povređenih, to se ne može izbeći.

sasvim si u pravu...

hej treba mi mala pomoc. jako tesko primetim kada se dopadam nekom decku jer sam veliki pesimista pa previdim te male signale. naime, dopada mi se decko koji radi kao konobar u mojoj zgradi, ja ga nisam primecivala sve do pre par nedelja dok mi nije prisao dok sam sedela bas u tom kaficu i rekao nesto tipa cao cao komsinice, sta ces da popijes itd...od tada javlja mi se kad god me sretne, cim udjem u kafic odmah se stvara pored mene da mi kaze gde ima slobodno mesto, pita me zasto tako rano moram kuci, zna tacno koji je prozor moje sobe iako o tome nikad nismo pricali i jos kaze pa moram da budem obavesten. ja sam mladja od njega 7 godina ali jednom prilikom mi je rekao ''klinci me mnogo nerviraju, ali (onda je pogledao u mene) protiv klinki nemam nista protiv'' i nasmejao se. kaze da ga mnogo podsecam na jednu glumicu, zove me da ponovo svratim.pre neki dan kada smo pricali bukalno mi se uneo u lice. pre neko vece su ga drugovi zezali jer je krenuo da me isprati kuci tj da mi otkljuca ulazna vrata zgrade jer sam ja zaboravila kljuc.POMOZITE DA SHVATIM SVE OVO, DA LI MU SE DOPADAM ILI JE ETO SAMO DA KAZEM LJUBAZAN.... :)

Back