Da li mozete da prepoznate osobu koja je upravo imala seks

Evo par znakova...

Treptanje
Brzo treptanje kapcima predstavlja siguran znak je da je osoba upravo imala vruću seansu. Treptanje i ubrzano disanje događa se tokom seksa i potrebno je neko vreme da se smiri i sve vrati na normalan ritam. Stručnjaci navode i da je dan nakon seksa treptanje ređe nego kod onih kojima se nije posrećilo. Čudno, ali istinito.

Blistanje
Nakon seksa, žensko telo preplavi estrogenski talas, a to uzrokuje veći sjaj u očima i blistavu kožu. Zbog uzbuđenja dolazi do povećanog krvnog pritiska, što traje oko dvadesetak minuta. Zahvaljujući tome, naše usne takođe nabubre, veće su i crvenije nakon vođenja ljubavi. Zato, ako je vaša prijateljica nestala i vratila se sva ozarena, znate šta je radila!

Stopala
Na ovo možete obratiti pažnju samo leti, kad se nose otvorene cipele u kojima se vide nožni prsti. Nakon orgazma, mali prst na levoj nozi se zacrveni, ali ozbiljno! Seksolog Trejsi Koks, između ostalog, navodi i da mali prst na nozi predstavlja seks, a onaj pored njega ljubav. Ako neko ima veliku razliku u veličini ta dva prsta, to znači da je u pitanju ljubitelj neobaveznog seksa.

A sada da cujemo majstore ovog zanata... :ceka:

E hvala na tim korisnim savetima, da ne bi ovog materijla ja bih onako po seljacki morao da ih njusim da bih saznao da li su se kresali. :lol:

ejndž bi da bude kažnjavan,a ja imam bogom dane cipele sa metalom iznad prstiju
imam tačnije 5 komada,i jedne sto sam kupio pre šest godina kad sam zadnji i poslednji put bio u gradu u nekom marketu,nisam znao kako se ulazi,poplašio se od onih ultramegagiga vrata

- - - - - - - - - -

juuu što smrdi tamo....

- - - - - - - - - -

gore nego kad peku oslića u vojsci

- - - - - - - - - -

samo fali još onaj bez oka

- - - - - - - - - -

šta vi mislite,kad mene onjušiš,jel ja osim okupatog i namirisanog mogu da probijem i taj miris prirode?

- - - - - - - - - -

miris cveća,ujeda pčela,obada,meda,oooooo hani haniiiii

Back