Zavisi od mnogo cega!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sssm:Zavisi od mnogo cega!
sssm:Zavisi od mnogo cega!
una:Ne....u sve utrcavam s emocijama.
apotekarka:Ne treba, treba izaći, preboleti što si nekom naneo bol i ne čačkati ga više.
Vreme uradi ostalo
-Eva-:Mislim da je veza s osobom do koje ti nimalo nije stalo (o)tužna.
Ahilej70:apotekarka:Ne treba, treba izaći, preboleti što si nekom naneo bol i ne čačkati ga više.
Vreme uradi ostalo
Da, znam i ja da treba izaci.
Pominjes nanosenje boli.....hm.
Ali kako izaci kad neko tvrdi da si ceo njen svet, da ne moze bez tebe i ......znas i sama.
Ona je stvarno OK osoba, ali nismo jedno za drugo. Trebalo je da prodje jedno vreme da to shvatim.
I shvatio sam ja, ali ona nije.
I sta sad?
Ostati, znaci vredjati sebe i nju.
Otici, znaci povrediti nju.
Zbogom pameti......
Ne znam, kod mene je to uvijek povezano. Ako nekoga voliš normalno da ti je stalo do te osobe, ili ako ti je stalo do nekoga znači da ti već nešto znači a to je početak neke jače emocije. U oba slučaja su u pitanju emocije. Mislila sam da ne bih mogla biti s nekim prema kome ne gajim nikakvu emociju.lady me:-Eva-:Mislim da je veza s osobom do koje ti nimalo nije stalo (o)tužna.
Naravno...
ali, stalo mi je i volim ga nisu iste stvari...
privlacan mi je, zabavan je, osecam zmarce kad ga vidim, lepo mi je s njim bla bla bla bla i volim ga nije isto
... i zato... naravno da bih mogla da budem
-Eva-:Ne znam, kod mene je to uvijek povezano. Ako nekoga voliš normalno da ti je stalo do te osobe, ili ako ti je stalo do nekoga znači da ti već nešto znači a to je početak neke jače emocije. U oba slučaja su u pitanju emocije. Mislila sam da ne bih mogla biti s nekim prema kome ne gajim nikakvu emociju.lady me:-Eva-:Mislim da je veza s osobom do koje ti nimalo nije stalo (o)tužna.
Naravno...
ali, stalo mi je i volim ga nisu iste stvari...
privlacan mi je, zabavan je, osecam zmarce kad ga vidim, lepo mi je s njim bla bla bla bla i volim ga nije isto
... i zato... naravno da bih mogla da budem
Peta W.:Ne sFwatam bash najbolje...kakva je svrha takve veze?! :?
Peta W.:Nda...zato se uvek ti tu nadjesh,tako pametan...da objasnish...i demonstrirash,ukoliko smo zbunjeni...![]()
Veza bazirana samo na sexu za mene nije veza...e,sad izvinite shto sam tako nesaFremena,ali...ima josh nas romantika,koji werujemo u ljubaF...
![]()