Da li mozes nekoga zavoleti dopisujuci se sa njim ?

Aleksa28:
Recite mi sta mislite da li se moze neko zavoleti dopisujuci se sa njim ?
Zelim vam puno radosti u zivotu !!!

U ovom virtuelnom svetu, sam Bog zna koliko ima manijaka, ludaka i neiskrenih ljudi. Ja sam naletela na puno takvih. Ali naisla sam i na jednu sjajnu osobu, sa kojom sa razvila prijateljstvo dopisujuci se. U pocetku smo bili dosta uzdrzani, ali vremenom smo se iskreno otvarali jedno drugom. Stvarno sam zavolela tu osobu. Ma ja njega prosto obozavam, prijatelji smo, srecemo se i vidjamo kada nam se putevi sastave. Znas osecaj kada ti neko postane deo zivota, opusteno, bez obaveze, dok se okrenes on ti je pod kozom. Mogu da mu verujem i da se oslonim kada god mi je nesto potrebno. E sad istina je da nije postojala neka fizicka privlacnost medju nama, od samog pocetka sam konstatovala neverovatnu slicnost sa njim, ko da mi je brat blizanac, tako da sam postala bogatija za jos jednog prijatelja . :)
Tako da, verujem da mozes nekog zavoleti, bilo kao prijatelja ili na drugi nacin, dopisujuci se , ali prosto mislim da nije zaokruzena prica ako se ne vidis sa njim oci u oci. U suprotnom mozes doci u zescu zabludu i razocarati se zestoko.
Moze se neko i zaljubiti putem neta , moja drugarica jeste, ali njena prica se zavrsila jako ruzno. Ispostavilo se da je tip smradina neopevana, ali jbg, tokom dopisivanja je bio strasno sladak i mio. Citajuci njihovu prepisku i ja sam mislila da je super osoba, ko stvoren za moju drugaricu. Kad ono corak.
Oprez je neophodan, ali ima i zaista divnih ljudi :wink:

Jedan moj drug je upoznao neku devojku preko nekog foruma.Ne znam koliko su se dugo dopisivali,ali ona letos zapuca iz Svedske i dodje kod njega na gajbu 15 dana.Velika ljubav bila .Posle su se nesto popichakli,tj.ovaj moj drug poceo nesto da sere.Ne znam sta je sad, nisam ga ni pitao,nit' me zanima.Ja mislim daje on zajebao stvar,ali ne mogu protiv njega, iako sam mu rekao da navijam za nesudjenu "snajku" :D

Back