Da li mozes neciju licnost upoznati citajuci sta ona pise ?

Peta W.:
Aleksa28:
Neko se opasno zatreskao u cyber-girl! :lol: :lol: :lol: :P Ako,ako... :P :wink:

CYBER LJUBAV

Volim te onoliko koliko mogu da te volim.
Volim te onoliko koliko mogu da volim stranca.
MALO.
Zelim te.
Mastam o tebi.
Toliko si mi blizak i istovremneo stran. Pitam se hocu li te upoznati bolje ako se budemo budili zajedno ili cemo tek onda postati dva suprotna sveta?
Da li je bliskost biti s' nekim, ili smo blizi razdvojeni?
Upoznacu tvoje mane.
Nestace misterije.
Mozda blizina naraste u rastojanje...i preraste kilometre.
Mozda te necu voleti.
Zato te volim onoliko koliko mogu da te volim.
Koliko mogu da volim stranca.
MNOGO...jer te mozda nikada necu voleti vise.
:wink:

soraja:
Kad_LupimLupim:
Mozes, mozes i to mnogo! Provereno :wink:
Mislim da je tu najbitnije sto doticnu personu upoznajes iskljcivo preko njenog misljenja, a ne po izgledu koji daje odredjene predrasude!

Bogami i izgled mnogo govori o coveku, ne bih se slozila da su to predrasude.

A moze mnogo da se upozna preko pisanja, ali to nije dovoljno. Uvek ostaje jos gomila neotkrivenih stvari. Uostalom, svako pise (samo) ono sto sam zeli da napise.

:arrow: Tako je. Ovde mozes da se foliras koliko hoces (u zavisnosti od inteligencije) ali spoj unutrasnjeg i spoljasnjeg dovodi do pravog zakljucka o nekoj osobi.

Naravno da mozes saznati mnogo.Mozes, ako si dobar psiholog, pronici i u neciju podsvest, onih manje osvescenih. Vecina ljudi su iskreni i opusteni na netu. One manje iskrene odmah namirises, ili ako su iznad prosecne inteligencije provalis kasnije. Na netu postoji nevidjena razmena emotivne energije i meni je pravo zadovoljstvo da u tome ucestvujem i ujedno posmatram. Raznolikost ljudskih psihologija me prosto fascinira. Neke ljude nikad ne bih srela u stvarnosti. Ali sve koje sam zgotivila, nisu me razocarali ni ovako! :wink:

Samurai Jack:
Aleksa28:

Mozes. Ali pod jednom malim, sitnim uslovom: da taj sto pise, pise istinu i da pise iskreno.

Busido je nas put. Potpuno se slazem sa Tvojim misljenjem, ali kako podupreti istinitost svojih navoda, kada se malo veruje, tj. malo poverenja ima i licem u lice? :?: :cry:

Kao sto neko rece,ako neko govori istinu onda ga je moguce dosta dobro upoznati.Ako neko laze najcesce ga je lako provaliti,mada nije tacno da se svako moze provaliti.

Mada na netu se vecina predstavlja onakvim kakvi bi zeleli da budu. (u psiholoskom,a ne u materijalnom smislu)To nije laganje zato sto vecina i ne radi to svesno.Ali jednom je jedan mudar covek rekao "Ne sudite o nama na osnovu onoga sto jesmo,vec na osnovu onoga sto bismo hteli da budemo". Tako da se generalno gledano, na netu bolje vidi ko je kakav nego uzivo. Osim kada su u pitanju ljubavna "zavodjenja" kod onih kod kojih je fizicki izgled mnogo bitan.

Mada najbolje je nekog upoznati kombinacijom njegovog pisanog i usmenog "dela"

I da...preko neta je mnogo lakse upoznati ko je kakva zena,nego ko je kakav muskarac.

Julian_Duranona:
Ma, ja ne mogu sebe da prepoznam, kad procitam sta sam napisao... Kako cu, onda, provaliti drugog?

naravno... ima nas koji nismo ozbiljni pa se to chesto uzme zdravo za gotovo. Evo sada.. na ovom mestu.. da priznam svima da sam skroman i da nisam hvalisavac iako se nekima to tako chini...

$to se tiche (d0)pis(iv)anja.. zavisi koliko chatuje$ / dopisuje$ se sa nekim.. i koji su motivi.. Ovde je fino $to mozhe$ da provali$ na osnovu stotina postova na razne teme nechiji stav, a bez da ga direktno pita$ i dobije$ friziran odgovor...

Na chatu uglavnom lazhu oni koji se osacaju inferiornio. nesigurni.. slabi.. sa kompleksima, a opet zhele neku korist od sagovornika koja se najche$ce svodi na upoznavanje i sex. Znam da ljudi tu dosta lazhu, ali ako je motiv iskreno druzhenje tu se vec ne lazhe

Back