Da li mozes neciju licnost upoznati citajuci sta ona pise ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aleksa28:Da li mozes neciju licnost upoznati citajuci sta ona pise ?
izgled je konza, ono shto lepi ljudi sa lepim zubima kazu je istinitije od onogo shto kazu ruzni ljudi za ruznim zubimaKad_LupimLupim:Mozes, mozes i to mnogo! Provereno :wink:
Mislim da je tu najbitnije sto doticnu personu upoznajes iskljcivo preko njenog misljenja, a ne po izgledu koji daje odredjene predrasude!
... 8)mackica ns:Pa, ne znam koga pitaš, ali ja verujem u ta upoznavanja na netu, ne znam koji bi razlog neko imao da se pogrešno predstavlja... Više upoznaš čoveka čitajući njegove odgovore i razmišljanja, nego lično...
Doduše, nemam iskustva...
Neko se opasno zatreskao u cyber-girl!Aleksa28:Da li mozes neciju licnost upoznati citajuci sta ona pise ?
Uze mi rec iz usta... tj taster ispod prsta... :wink:Peta W.:Neko se opasno zatreskao u cyber-girl!Aleksa28:Da li mozes neciju licnost upoznati citajuci sta ona pise ?![]()
![]()
![]()
Ako,ako...
:wink:
Kazanova:Ja sam eto upoznao Ernesta Hemingveja, Danijelu Kristl, Mirjam... tako da mislim da moze.
To su mi neke pisale u pismima a ja se zaljubio u ove pisce.
P.S.
Nijednog od njih nisam procitao.
igracina:Kazanova:Ja sam eto upoznao Ernesta Hemingveja, Danijelu Kristl, Mirjam... tako da mislim da moze.
To su mi neke pisale u pismima a ja se zaljubio u ove pisce.
P.S.
Nijednog od njih nisam procitao.
Ali se zato nas virtuelni zavodnik hvali na forumu "Politika" i na forumu "Istorija", kako je procitao "Dozivljaji macka Tose"![]()
Bravo, bravo, virtuelni zavodnice !!
Kad_LupimLupim:Mozes, mozes i to mnogo! Provereno :wink:
Mislim da je tu najbitnije sto doticnu personu upoznajes iskljcivo preko njenog misljenja, a ne po izgledu koji daje odredjene predrasude!