da li more biti previshe seksa?(brachna tema)

Moze meni se stalno desava kad se prezasitim :mrgreen: ona nimfica ja manijak = uzas :hahaha:

Nemas zelju jer si prezadovoljan i ispunjen :lol:

Nakon toga mi treba pauza od 2 dana da se uzelim :per:

joj, pa to je tak strashno, sigurno ti se zagrije i racunar i tastatura, a da ne govorimo o dzojstiku :sad2:

- - - - - - - - - -

meni je okej jedno 20 puta mjesecno, ispod toga mi je zaista malo. missim ako ***** onda *****

kad je previshe?

Sashkina drugarica koja je vetj 13 godina u braku se pozhalila ---> da je to njoj previshe i da chojeku nikad nije dosta

znam za tu prichu da taj seks u braku postaje redji ali ovo me bash onako bacilo na razmishljanje

pokushajte ozbiljno sagledati temu

fala

ja tju vecheras prochitati jer sad idem u drugu smenu

:bye::bye:

meni je uglavnom bilo previse sexa u zivotu
al iskreno
uvek mi traze vise no sto meni treba
moguce je da su moji sex. kapaciteti maleni, sta znam....meni bi bilo dosta i jedno nedeljno

kad je previshe?

Sashkina drugarica koja je vetj 13 godina u braku se pozhalila ---> da je to njoj previshe i da chojeku nikad nije dosta

znam za tu prichu da taj seks u braku postaje redji ali ovo me bash onako bacilo na razmishljanje

fala

Sve hoću da pitam,

ŠTA VAM ZNAĆI TO :

- sh
- tj
- zh
- ch
- ...

fora neka, znak raspoznavanja, šta god ???

:dontunderstand:

kad je previshe?

fala

Sto bi reko Lala za svalera "vid' njega, јebе, a ne mora"... :malav:

Back