da li more biti previshe seksa?(brachna tema)

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
kad je previshe?

Sashkina drugarica koja je vetj 13 godina u braku se pozhalila ---> da je to njoj previshe i da chojeku nikad nije dosta

znam za tu prichu da taj seks u braku postaje redji ali ovo me bash onako bacilo na razmishljanje

pokushajte ozbiljno sagledati temu

fala

ja tju vecheras prochitati jer sad idem u drugu smenu

:bye::bye:

More.
more_becici.jpg

kad je previshe?

Sashkina drugarica koja je vetj 13 godina u braku se pozhalila ---> da je to njoj previshe i da chojeku nikad nije dosta

znam za tu prichu da taj seks u braku postaje redji ali ovo me bash onako bacilo na razmishljanje

fala

A da ti lepo preusmeris Sasku i tu drugaricu na mene,pa da se ispricam sa njima?Da im objasnim sta je normalno a sta nije:p

Previse je kada ti se smuci kao bice i osoba, kada izgubis emociju i interesovanje.
Onda ti je previse i sto disete isti vazduh, a ne seks.

Saska bi promene malo,ako je moguce.....:lol:

u suprotnom sexa,sa muskarcem koga volis i zelis, nikada nije dosta

znaci tamo gde ga nema vise redovno i cesto nema ni ljubavi vise, zar to nije u 2/3 sucajeva tako?

Previse je seksa kad jedna strana uvek zeli i uvek moze cak i onda kad je partner umoran, bolestan, pospan, kad mu jednostavno nije do toga. Pa ni zivotinje ne rade to uvek, na svakom mestu i svakoj prilici.
Seks je valjda cin nastao iz obostrane zelje i ne mogu da verujem da postoje oni kojima ga nikad dosta, treba da ga bude onoliko koliko ce oboje uzivati u njemu a to zavisi od raspolozenja, navike, mogucnosti. Za neke parove je to svaki dan cak i posle puno godina braka a nekima je i tri puta mesecno dovoljno da bi oboje bili srecni i zadovoljni.

Negde sam procitala da je kod Srba prosek tri puta sedmicno posle pete godine braka, pre toga skoro duplo vise. Solidno, solidno. :)

Previse je seksa kad jedna strana uvek zeli i uvek moze cak i onda kad je partner umoran, bolestan, pospan, kad mu jednostavno nije do toga. Pa ni zivotinje ne rade to uvek, na svakom mestu i svakoj prilici.
Seks je valjda cin nastao iz obostrane zelje i ne mogu da verujem da postoje oni kojima ga nikad dosta, treba da ga bude onoliko koliko ce oboje uzivati u njemu a to zavisi od raspolozenja, navike, mogucnosti. Za neke parove je to svaki dan cak i posle puno godina braka a nekima je i tri puta mesecno dovoljno da bi oboje bili srecni i zadovoljni.

Negde sam procitala da je kod Srba prosek tri puta sedmicno posle pete godine braka, pre toga skoro duplo vise. Solidno, solidno. :)
Mislim da je vise. Cak, ubedjena sam.

kad je previshe?

fala

ја знам једну Снежу
не знам мислимо ли на исту особу
онако...плавуша,са деколтеом....

е да, да зову је Снешка
мора да је она

kad je previshe?

fala

za asexualnu babu moze,dedi ce se uvek nadje neka da ga digne iz mrtvih

Back