Да ли млади подржавају WOKE културу?

Bela Evropa je najveci doprinos donela.
Могу се сложити са тиме јер је бела европа колонизовала све континенте и вршила утицај свуда

Из чега смо ми срби хвала Богу изизети

Али овде као да европски бео човек хоће да се уништи

Ипак су то бајке и приче настале у "белој европпи". Не значи да су те бајке забрањене и требају бити забрањене неевропљанима, али ако се нпр ради о хајди из швајцарских алпа, неће је сигурно играти трансџендер мелез

То уплитање политике у бајке је нешто најгнусније у целој тој причи

Могу се сложити са тиме јер је бела европа колонизовала све континенте и вршила утицај свуда

Из чега смо ми срби хвала Богу изизети

Али овде као да европски бео човек хоће да се уништи

Ипак су то бајке и приче настале у "белој европпи". Не значи да су те бајке забрањене и требају бити забрањене неевропљанима, али ако се нпр ради о хајди из швајцарских алпа, неће је сигурно играти трансџендер мелез

То уплитање политике у бајке је нешто најгнусније у целој тој причи
Beli su odgovorni i za woke. Svetski mocnici su svi do jednog beli...
edit: jedan predsednik USA je bio crnac, ali USA politikom upravlja Izrael, kao sto se zna...

Koji drze jevrejski lobi, i sve predsednike USA....
Favorizovanje Izraela se vidi i od Trampa i od Bajdena,
koji su oba iz jevrejskog lobija...
Слажем се. Али по мени је та Woke култура исувише нападна и агресивна и можда је то најјачи фактор зашто сам против колективног политичког запада.

Да ссм жена ипак би моје речи имале већу тежину, но тако мисле и све женске особе у мојој породици.

Слажем се. Али по мени је та Woke култура исувише нападна и агресивна и можда је то најјачи фактор зашто сам против колективног политичког запада.

Да ссм жена ипак би моје речи имале већу тежину, но тако мисле и све женске особе у мојој породици.
Sve to potice od Jevreja, tj USA. Zasto, ko ce ga znati...

WOKE култура је нешто што је у данашњим животима младих нешто што је врло распрострањено. А шта је WOKE култура?

То ни ја нисам знао до данас, али сам препознавао људе тих ставова и знао сам да их дефинишем, само нисам знао израз за то

Углавном, ево са једног сајта па закључите сами

"
Možete li da zamislite Malu Sirenu kao Afroamerikanku a glavnu junakinju kultnog filma „Briljantin” kao nebinarnu, odnosnu kao osobu koja sopstveni rodni identitet ne vidi isključivo kao muški ili ženski?

Smeta li vam kada Agata Kristi slugu iz romana „Smrt na Nilu“ nazove „crncem“ a Roald Dal svog junaka „debelim“ ili „ružnim“? Ima li princ pravo da poljupcem oživi Snežanu budući da mu ona za taj isti poljubac nije dala dozvolu?

Malo je reći da politička korektnost, kao osnova savremene „Woke” kulture, izaziva podelu. Tačnije ekstremnu polarizaciju! Kako je to moguće sa nečim što, kako i sam termin kaže – budi? I da li je ono što se sa nekadašnje borbe za prava afro-amerikanaca prenelo najpre na prava LGBT populacije, a zatim i na sve ugrožene grupe – sada smatra osnovom za nove tabue?

Gosti Milana Nikolića biće prof. dr Nada Sekulić sa Filozofskog fakulteta BU; Đorđe Trikoš, stručnjak u oblasti komunikacija i prof. dr Ana Martinoli sa Fakulteta dramskih umetnosti."

Да ли подржавате WOKE културу? За мене су активисти исте, сем оних лобираних и који лобирају, управо они који много не знају а праве се да су најпаметнији и да све знају, и да су наравно, увек у праву

Моје мишљење као младог је негативно и не подржавам
Joj molim te....
Debilizam.
Ali pazi ovo za Snežanu.
Nije imao dozvolu da je poljubi.
Pa žena je dead, mrtva, muertos.

Back