mandrak-21 Aktivan član Poruka 1.227 25.07.2004. u 23:40 - Da li mislite da vam je partner veran? #26 da
apotekarka Domaćin Poruka 4.684 25.07.2004. u 23:45 - Da li mislite da vam je partner veran? #27 mandrak-21: da Kliknite za proširenje... Hmmm, neznaš ti kakve pričice ona i ja pričamo uz kaficu kad ti odeš na posao :wink:
mandrak-21: da Kliknite za proširenje... Hmmm, neznaš ti kakve pričice ona i ja pričamo uz kaficu kad ti odeš na posao :wink:
mandrak-21 Aktivan član Poruka 1.227 25.07.2004. u 23:46 - Da li mislite da vam je partner veran? #28 da mu njegov "mali" nije veci :wink:
D Devilishgirl Poznat Banovan Poruka 8.271 25.07.2004. u 23:47 - Da li mislite da vam je partner veran? #29 Ko se sexao veceras, danas ili jutros Ima li takvih ili je ovo Prokleta nedelja
apotekarka Domaćin Poruka 4.684 25.07.2004. u 23:52 - Da li mislite da vam je partner veran? #30 Devilishgirl: Ko se sexao veceras, danas ili jutros Ima li takvih ili je ovo Prokleta nedelja Kliknite za proširenje... Kompletan izveštaj ti je na DSDS, ko, kako i s kim
Devilishgirl: Ko se sexao veceras, danas ili jutros Ima li takvih ili je ovo Prokleta nedelja Kliknite za proširenje... Kompletan izveštaj ti je na DSDS, ko, kako i s kim
apotekarka Domaćin Poruka 4.684 25.07.2004. u 23:54 - Da li mislite da vam je partner veran? #31 snoshaj efendija: apotekarka: Prizor bračnog života na apotekarkinom profilu - monogamija, bato :wink: Kliknite za proširenje... Ne znam zasto si krecila?Zidovi izgledaju OK. :? Kliknite za proširenje... Kakvo oštro oko i britko zapažanje! Krečili smo radnju.....
snoshaj efendija: apotekarka: Prizor bračnog života na apotekarkinom profilu - monogamija, bato :wink: Kliknite za proširenje... Ne znam zasto si krecila?Zidovi izgledaju OK. :? Kliknite za proširenje... Kakvo oštro oko i britko zapažanje! Krečili smo radnju.....
D Devilishgirl Poznat Banovan Poruka 8.271 25.07.2004. u 23:59 - Da li mislite da vam je partner veran? #32 apotekarka: Devilishgirl: Ko se sexao veceras, danas ili jutros Ima li takvih ili je ovo Prokleta nedelja Kliknite za proširenje... Kompletan izveštaj ti je na DSDS, ko, kako i s kim Kliknite za proširenje... hahaha u tu sobu ne ulazim. ebe ko koga stigne. ali u mozak
apotekarka: Devilishgirl: Ko se sexao veceras, danas ili jutros Ima li takvih ili je ovo Prokleta nedelja Kliknite za proširenje... Kompletan izveštaj ti je na DSDS, ko, kako i s kim Kliknite za proširenje... hahaha u tu sobu ne ulazim. ebe ko koga stigne. ali u mozak
E Ena187 Primećen član Poruka 599 26.07.2004. u 00:12 - Da li mislite da vam je partner veran? #33 Devilishgirl: A za sta sluzi decko u tom slucaju? Ja nista ne razumem Kliknite za proširenje... Zavisi koji :wink: Svaka pametna žena ih ima bar 3
Devilishgirl: A za sta sluzi decko u tom slucaju? Ja nista ne razumem Kliknite za proširenje... Zavisi koji :wink: Svaka pametna žena ih ima bar 3
Bad_Wolf Elita Poruka 21.926 26.07.2004. u 01:11 - Da li mislite da vam je partner veran? #34 Devilishgirl: Ko se sexao veceras, danas ili jutros Ima li takvih ili je ovo Prokleta nedelja Kliknite za proširenje... Prokleta (da ne kazem ye8ena - ne uklapa se)...
Devilishgirl: Ko se sexao veceras, danas ili jutros Ima li takvih ili je ovo Prokleta nedelja Kliknite za proširenje... Prokleta (da ne kazem ye8ena - ne uklapa se)...
E Ena187 Primećen član Poruka 599 26.07.2004. u 06:52 - Da li mislite da vam je partner veran? #35 Sizif: Koji partner? (akcenat kao kod Lucije "kooojiiii pas?") Kliknite za proširenje... Ta koooooooooooolko ih imaš? :wink:
Sizif: Koji partner? (akcenat kao kod Lucije "kooojiiii pas?") Kliknite za proširenje... Ta koooooooooooolko ih imaš? :wink:
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 63.218 26.07.2004. u 08:59 - Da li mislite da vam je partner veran? #36 Ena187: Ta koooooooooooolko ih imaš? :wink: Kliknite za proširenje... Uveg igram na "sve ili ništa". 8)
Ena187: Ta koooooooooooolko ih imaš? :wink: Kliknite za proširenje... Uveg igram na "sve ili ništa". 8)
E Ena187 Primećen član Poruka 599 26.07.2004. u 12:32 - Da li mislite da vam je partner veran? #37 Sizif: Ena187: Ta koooooooooooolko ih imaš? :wink: Kliknite za proširenje... Uveg igram na "sve ili ništa". 8) Kliknite za proširenje... I šta pre izvučeš, sve ili ništa? :wink:
Sizif: Ena187: Ta koooooooooooolko ih imaš? :wink: Kliknite za proširenje... Uveg igram na "sve ili ništa". 8) Kliknite za proširenje... I šta pre izvučeš, sve ili ništa? :wink: